Knulla i Göteborg

Knulla i GöteborgSöker en trevlig, fräsch kille att knulla i Göteborg ibland när lusten faller på. Jag har avslutat ett längre förhållande och har inte lust att binda mig igen på ett tag, men jag vill för den skull inte vara utan sex. Jag är söt, fräsch, kurvig och i god form, frisk (blodgivare), rökfri, trevlig, social och positiv till sinnet. Jag har ett bra jobb som jag trivs med och trivs med livet för övrigt. Sex är väldigt viktigt för mig och jag har ett ganska stort sexuellt självförtroende och aptit. Du bör vara mellan 27-40, fräsch, i hyfsad form (fast hellre åt det mulligare hållet än för smal), helst rökfri, gärna över 175 cm lång och maskulin. Ett plus om du tränar regelbundet (så du har energi att träffa mig 😉 Jag vill att vi mejlar lite för att kolla om det stämmer, sen en fika för att känna om det finns någon attraktion. Sen är det bara att börja äventyret…Skicka gärna med ett foto! Kram från en solälskande goding

Bli medlem gratis och svara på annonsen!

4 kommentarer

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte.