18 års gräns

Direkt efter lumpen jobbade jag extra som vakt på ett disco i den halv stora staden där jag växte upp. På helgerna var det alltid full fart och massor av folk. Det var varje helgkväll ett antal som försökte komma in utan att ha rätta åldern inne ( 18 år) och massor av diskutioner.

Eftersom jag själv var 21 så kände jag många. Flera gånger hade Jennie & Nichelle varit framme och frågat om dom fick komma in men eftersom jag visste att dom bara var 17 så sa jag direkt att sorry, ni vet vad som gäller.

Jag satt på ett fik en torsdag em när tjejerna kom in och satte sig brevid och frågade varför jag var så elak och inte kunde vara lite kompis och släppa in dom. Jag förklarade att det inte gick. Dom suckade och Jennie sa; – Jag lovar om du fixar in oss så skall vi se till att du inte blir besviken.. – Va då inte besviken ? sa jag men började ana vart hon var på väg med sitt sneda leende.

– Ja hjälper du oss så hjälper vi dig, du är ju inte ihop med någon just nu, sade Michelle.

Det hade dom rätt i jag hade inte haft någon tjej senaste året förutom en påsättning på muckarresan 3 månader tidigigare på Mallis. Klart jag kunde fixa in dom men visste att jag behövde förhanda med kollegan jag jobbade med.

– Ok, jaha, ja det låter ju lite interesant iala fall svarade jag tveksamt. – Ja vi tänkte gå nu till helgen alltså.

Det var stor Valborgsfest kommande helg och visste att halva stan skulle dit. Jaha, ok och vad får jag i gengäld frågade jag med ett leeende ? Båda två kanske ? Nänä, svarade Jennie, en bara en. – Vem då ? frågade jag.

– Ja den du vill antar jag, svarade Michelle.

Oj vilket dilemma ! Jennie var blond, smal, lång, supersöt och små bröst. Bara tanken på att ha hennes långa blonda hår svepande över kroppen gav mej ett jätte stånd.

Michelle var kortare, med större bröst och mörk, hennes mamma var från Frankrike och såg lätt exotisk ut.

För att avleda från att svara på frågan ”vem” så frågade jag – När ? Ja, innan lördag i alla fall, svarade Jennie.

Jag harklade mig och sa att det går bra i morgon.

Tjejerna tjöt till av uppskattning och Jennie sa: – Då bestämmer vi i morgon kväll då ! Men vem ?

Jag kände att det var ett omöjligt val och helst hade jag velat ha båda, men, svarade – Ni får bestämma. Hemma hom mig kl. 6 på fredag.

När fredag kvällen nårmade sig 6 så var jag sprängkåt och undrade vem av dom som skulle komma. Jag hade bara en morgonrock på mig efter duschen och kände att – Va tusan, det var ju deras förslag och båda visste varför dom var där. När klockan ringde på dörren var jag lika rejält upphetsad som spännd. När jag öppnade dörren så var det den mörka skönheten Michelle. – Jaha, varför du ? frågade jag. – Är du besviken ? frågade hon. – Hade du hellre velat ha Jennie ? – Nej absolut inte, svarade jag. Bara nyfiken.

Hennes nervösa och osäkra blick från min fråga försvann och hon svarade leende – För jag ville ! – Va bra, svarade jag. – Jaha du var ju nyduschad ock klar, sa Michelle.

Får jag ta en dusch ? frågade hon ? Visst, svarade jag.

Hon tog av sig jeansjacka och skor och jag visade henne badrummet. Efter bara 5 moniter så ropade hon – Kan du inte komma hit ! Jag gick in i badrummet och i duschen stod Michelle helnäck och löddrig av schampo. – Kom in du med, sade hon. Jag lät badrocken falla och klev in i duschen. – Tycker du om det du ser och är du fortfarande besviken att det inte var Jennie ? frågade hon. – Tyst med dig sade jag och tog mera schampo och började utforska hennes bröst. Välformade med små bröstvårtor som stod rakt ut under mina tummar och redan direkt rös hon till drog sig närmare. Vi hånglade ett tag i duschen tills jag förde ner handen mot venusberget och lät långfingret glida ner längst skåran. Hom klamrade sig fast vid min hals och andades tungt och upphetsat. Redan efter en kort stund avbröt hon och sa att vi torkar oss. Hon fick en handduk och på ett kick var vi nödtorftigt torra. Jag tog med henne till sovrummet och när vi skulle lägga oss ner sa hon;

– Jag har två krav. – Jaha svarade jag och anade oråd.

– Först så vill jag att vi har kondom. – Det är helt ok, svarade jag, och det andra ? – Jag vill vara överst, sa Michelle. För min del så kunde vi göra precis vad som bara jag fick komma in i henne och så snart som möjligt.

– Ja det är väl ok, svarade jag lite spelat stött.

– Jag vill slälv ha kontrollen sade MIchelle men jag kan suga dig lite först om du vill ? – Gärna, svarade jag.

Jag kröp upp i sängen och och Michelle klätrrade upp mellan låren och slickade staken som en glasspinne uppifrån och ner. Mycket skönt men retfullt.

– Snälla, ta det i munnen bad jag. – Ja men bara om du LOVAR att inte komma, svarade hon. – Jag lovar säja till om det är nära, svarade jag. Hon började med att tungkyssa ollonet för att sedan ta in mer och mer i munnen.

Han var rätt kass tekniskt men jag var så upphetsad at att se henne på alla fyra med staken mellan läpparna att jag inte brydde mig. Jag gav signal om att hon skulle sluta och tog fram en kondom ur byrålådan och gav Michelle.

Försiktigt trädde hon kondomen över staken och rullade ner den till roten. – Så där jag, sade hon och gränslade mig. Hon började med att gnida blydläpparna och klitoris mot stakens ovansida, först sakta sedan allt snabbare och snabbare. Helt plötsligt reste hon sig upp på knä och riktade upp staken mot mynningen. Med några snabba drag med staken från mynningen till klittan innan hon sakta sänkte sig ner över kuken. Hon var otroligt trång. Det var som en stenhård oljad hand kramade staken och halvvägs ner drog hon sig upp igen och bytte vinkel genom att luta sig lätt frammåt. Återigen började nerfärden och när hon var så gott som nere stoppade hon och sa att – Rör dig inte du är väldigt långt inne nu. Jag nickade och hon började sakta rida lätt frammåtböjd med koncentrerad mig. Jag var blick stilla och lät henne sköta tempot som efter varje tag blev lite snabbare och snabbare. Med korta gnyende rop red hon snabbare och snabbare och bara ljudet fick mig att kunna skuta iväg satsen viken sekund som helst. När jag förstod att hon skulle komma i vilken stöt som helst tog jag tag om höfterna och för första gången gav henne ett rejält motjuck, med ett högt skrik kom hon och jag fortsatte pumpa allt medans hon skrek och orgasmen rullade i hennes kropp och jag kännde att satsen var på väg. Vad so hände sen vet jag inte för när jag vaknade upp så hade om redan klätt på sig och satt på sängkanten sa, – Vi ses på Lördag, GLÖM INTE DET !

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *