Erfaren med sex och analsex?

Hej alla trevliga killar! Jag är en glad och trevlig 20-årig tjej som pluggar i Sthlm. Nu vill jag träffa en trevlig kille som är erfaren med sex och analsex. Helst äldre killar (typ 30 eller 40 och uppåt), gärna välutrustad. Gift gör inget. Jag har fått otroligt mycket svar innan så ledsen om jag inte hunnit svara alla. Tror jag fått svar så det räcker men är det nån som vill höra av sig går det ändå bra.

Bli medlem gratis och svara på annonsen!

3 kommentarer

  1. Well jag är nästan 30 och min filosofi är damerna först alltid, är ny i Sthlm också jag är väl utrustad och erfaren, ser bra ut. Hörs!

  2. Tja!

    36 år och älskar knulla arslet och smeka fitta samtidigt. Bor i Stockholm och suger på det ikväll.
    Just nu i stan men kan ta mig till norra eller södra. Har 2-3 på mig

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte.