Jag söker en undergiven kille

Jag söker en undergiven kille, som vill vara styrd och kontrollerad av mig (både fysiskt och mentalt), du gillar bdsm, öppensinnad, intelligent, nyfiken att testa nya saker, vågar utvecklas tillsammans med mig. Du är max 180 cm lång, slank, ok med lite tränad kropp men inte för mycket! Inget skägg eller stubb – alltid renrakad! Du är 25-35 år, har trevligt utseende, inte skallig.. jag gillar att dra i håret 😉 Ha redo några bra bilder på dig (ansiktsbild är ett krav) för att visa till mig via kik. Vi hörs! 🙂

Bli medlem gratis och svara på annonsen!

3 kommentarer

  1. Hej. Du är exakt va jag söker hoppas jag kan upppnå till din krav. Tar gärna en mer privat konversation om du är intresserad adda zhacosebastian på snapchat

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte.