Knulla mig hårt som fan?

Någon sexig jävel som kan knulla mig hårt som fan? Upptryckt mot väggen, köksbordet, diskbänken ja överallt. Jag vill bli fasthållen och strypt, Sexigt och porrigt gärna med kaxig attityd. Visa vad du kan, ta mig som ett djur, bit mig i nacken när du tar mig hårt bakifrån och stöna som en jävla tjur. Har en härlig våt fitta som är trång och som klämmer åt dig skönt. Du ska va mellan 24-33år vältränad/tränad med ett fint yttre som tilltalar mig med nordiskt/ Svenskt Utseende och din kuk ska va 18–20 cm och inte för grov.

Bli medlem gratis och svara på annonsen!

9 kommentarer

  1. Hej. Du är exakt va jag söker hoppas jag kan upppnå till din krav. Tar gärna en mer privat konversation om du är intresserad adda zhacosebastian på snapchat

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte.