Undergiven tjej söker spänning en kväll

Undergiven tjej söker spänning en kväll

Ställer upp på nästan allt utom ren vaniljsex!!!

Jag gör ett nytt försök med en ny annons då jag mest fick rätt tråkiga meddelanden på den tidigare, mest från killar intresserade av vanlig vanilj sex. Så se nu till att locka mig med dina vildaste sexfantasier! Jag är en undergiven tjej som gillar att bli ordentligt genomknullad och jag är gudomligt bra på att suga kuk sägs det! Nu är jag otroligt kåt eftersom det är ett bra tag sedan jag låg med någon sist, så därför söker jag efter en man som kan dominera mig ordentligt då jag inte riktigt är något större fan av vaniljsex.

Tidigare har jag testat en hel del lite mer kinky sex, även med inslag av smärta och jag är helt öppen för att diskutera och kanske testa lite andra saker. Tro mig jag har hört det mesta redan så skriv gärna precis vad du vill göra. Det viktigaste för mig är att vi diskuterar igenom allting noga innan och att allt sker med bådas samtycke, vill inte ha några direkta överraskningar när vi väl träffas. Så skicka iväg ett meddelande nu och berätta vad du vill göra med mig. Puss

Bli medlem gratis och svara på annonsen!

2 kommentarer

  1. Hej fina du, alltid sugen på testa något nytt, kommer att göra mitt bästa för att få dig känna sig speciell, vara lagom hård, men självklart ge belöningar, skulle va kul o leka lite med dig, lagom hårt, retas lite, slicka dig till orgasm, gärna 69 an. Aldrig provat analt, kanske vore något? Vem vet, kanske vi ses
    Hör av dig

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *