Min fantasi är sex med två män

Min fantasi är sex med två män

Jag har en sexfantasi som jag skulle behöva ha lite hjälp med att förverkliga. Jag skulle vilja njuta sexuellt av två män samtidigt, två män som har mig helt i fokus men som ändå inte är rädda för att njuta av varandra lite grann heller! Jag avskyr dock analsex så en dubbelmacka går helt bort. Den största klimaxen för mig skulle vara (om jag nu får drömma mig iväg lite) där två män med grövre kukar, en långt inne i mig och en annan i min mun, vill även bli slickad samtidigt som jag har en kuk i mig. Eller en dubbel penetrering i fittan. Finns ni killar där ute nära mig? Diskretion krävs eftersom jag är gift. Puss o kram

Bli medlem gratis och svara på annonsen!

En kommentar

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *