Söker en dominant man i Linköping

Söker en dominant man i Linköping

Hej! Jag är en kvinna som söker efter dominanta män i framförallt Linköping eller däromkring. Bor tillsammans med min man i norra delen av Småland men min man arbetar på annan ort i veckorna. Själv arbetar jag som lärare i Linköping och söker därför efter män där. Jag vill att du ska vara ordentligt dominant och vilja använda mig som din slavinna för sex två kvällar i veckan. Förslagsvis tisdag och torsdag, men det är förhandlingsbart. Då vill jag vid de tillfällena även kunna stanna kvar hos dig över natten.

Jag har annonserat tidigare men den personen jag valde ut bland alla svar vågade sen inte träffa mig i verkligheten. Därför försöker jag igen med en ny annons. Den här gången vill jag att ni verkligen svarar riktigt utförligt med vad du vill använda mig till och hur mitt liv hos dig när vi träffas skulle kunna se ut. Vill alltså ha ett riktigt utförligt svar så jag kan se om du verkligen är seriös med ditt svar och vill träffa mig. Kommer att välja ut max två män som jag vill träffa utifrån era svar, sen får vi se vem av er jag väljer. Men hoppas på just dig!

Bli medlem gratis och svara på annonsen!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *