Mullig undergiven kvinna söker en äldre man

Mullig undergiven kvinna söker en äldre man

Jag är en mycket öppen och undergiven kvinna som vill träffa en lite äldre man. Eftersom jag är undergiven så bör du helst vara ganska dominant, det är dock är det inget absolut krav. Men mina sexfantasier handlar mycket om olika typer av tabubelagda relationer, exempelvis sådant som mellan pappa och dotter, och det skulle därför vara trevligt (men återigen ändå inget absolut krav) om du gillar detsamma.

Jag tänder även på en riktigt stor åldersskillnad och att suga en renrakad kuk, vilket nog framgår tydligt av min sexannons. Jag är lite mullig, snaggad och lite tatuerad. Om jag ska vara hårig eller helt rakad det beror på ditt önskemål. Hur du ser ut spelar ingen större roll för mig (men jag har en liten förkärlek för mulliga män).

Jag finns i Hägerstensområdet men kan tyvärr inte ta emot några besök hemma hos mig då jag inte bor själv. Men önskvärt skulle vara att du finns någonstans i närheten för enklare träffar. Ditt civilstånd är ditt och absolut inte mitt bekymmer.

Bli medlem gratis och svara på annonsen!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *