Söker rejäla knull snarast

Jag söker efter rejäla knull snarast, helst av killar i 20-45 års åldern! Mina krav är att du ska kunna ta dig till Helsingborg, ha rätt ålder och att du tar med kondom! Har du ingen kondom kommer vi inte att knulla heller… Så är du seriös, skriv med ”kondom” i ditt meddelande om du kontaktar mig! Väljer ut nu i veckan och kontaktar dom som jag finner intressanta!! 🙂 Och viktigast av allt, du måste knulla mig hårt… Det behövs..

Bli medlem gratis och svara på annonsen!

5 kommentarer

  1. Tjena! Är en kille på 29 år som är intresserad av en träff. Bor 4 mil från Helsingborg. Tar självklart med kondom om intresse finns ?

  2. Kondom check. Kan lätt ta mig till HBG utan problem. 28 år med en kuk mer redo än någonsin. Skicka gärna mejl eller nummer för att utbyta lite bilder.

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte.