Söker någon att ha riktigt bra sex med

Hej! Jag söker någon att ha riktigt bra sex med och förhoppningsvis i längden bygga en relation med. Du är glad i livet och har en positiv inställning till det mesta. Vidare är du sund, vettig, ödmjuk, har ett välfungerande socialt liv och respekterar dina medmänniskor. Du är mellan ca 30-40 år, lång, stor + gärna tatuerad, skäggig, bodymodad etc (: Undanber mig meddelanden från samtliga som ej är vad jag söker. Är inte heller supersugen på att rensa puckade oneliners och allmänt idiotiska meddelanden från min inkorg, så snälla, bespara mig sådant, tack 🙂 Ha det fint!

Bli medlem gratis och svara på annonsen!

7 kommentarer

  1. Hej. Jag är en lång, stor och stark 41 årig gentleman som älskar att känna värmen av en kvinnas kropp. Jag bor i Lund.

  2. Hej! Jag är med mycket humor och kådhet har en posetiv inställning till det mesta lover.
    Hör gärna av dig via gmail så pratar vidare. Men jag är Mellan 22- 25.
    Puss o kram väntar dig

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte.