Så knullar jag dig!!

Så knullar jag dig!!
Så knullar jag dig!!

Först skulle jag klä av dig naken sen lägga dig på mage i sängen – ta fram olja och börja massera din rygg – långsam mjuk massage, långa mjuka drag från din nacke ner längs ryggen, över din runda stjärt ner till dina knän. Jag låter fingrarna massera dina muskler längs ryggen, koncentrerar mig på att massera dina stjärtmuskler. När jag gör det kan jag ibland skymta ditt anus och din fitta – låter mina fingrar ibland ”av misstag” nudda anus ser hur oljan gör det glansigt, nuddar även lite dina läppar.

Fortsätter ner längs baksidan låren masserar musklerna på insidan – kan inte slita blicken från din rakade fitta när jag masserar. Fortsätter ner till vaderna, böjer ditt ben upp och masserar dina vader med en runkande rörelser samtidigt som jag kysser dina fötter. Låter din stortå glida in i min mun och suger den medan jag med runkande rörelser masserar dina vader. Så suger jag sakta alla dina tår en efter en.

Sen vänder jag dig på rygg börjar kyssa din nacke – låter mina läppar följa ditt hårfäste längs nacken, upp förbi örat, längs pannan ner förbi örat på andra sidan till nacken, slickar dig där, blåser på saliven så det blir kallt och du ryser..kysser, nafsar i ditt öra. Fortsätter till din mun där jag låter mina läppar utforska dina, låter tungan vandra in i din mun – kysser dig hårdare och hetare.. med min mun.

Slickar sen neråt ner mot dina bröst som slickar i en cirkel som blir snävare och snävare in mot din bröstvårta som jag kan se blir styv redan innan jag når den med tungan. När jag når den låter jag tunga glida över och blåser på den för att den skall blir riktigt styv av kylan. När den styvnat suger jag in så mycket av bröstet jag kan i munnen och låter tungan spela över din styva vårta inne i munnen. Sen fortsätter jag suga, slicka och nafsa i ditt bröst några minuter tills jag är nöjd innan jag fortsätter till nästa bröst och upprepar samma procedur.

Därefter fortsätter jag med mina läppar och min tunga ner över din mage. Slickar sakta ner längs din mage ner vid sidan av din nyrakade fina bulliga fitta, ner längs låret. Fortsätter ner till knät där jag slickar och suger och nafsar bakom knät innan jag byter och gör samma sak bakom andra knät. Sen särar jag på dina ben och börjar långsamt med fjäderlätt tunga vandra uppåt längs insidan låret. Slickar lätt uppåt mot mitt mål.

När jag når din nu fuktiga fitta börjar jag med att slicka runt den ganska hårt på utsidan blygdläpparna så du känner av min tunga men ändå inte riktigt på rätt ställe. Sen börjar jag slicka på dina yttre blygdläppar – långa slick nerifrån analen upp bredvid hela skåran i långa mjuka slick med bred tunga. Jag hör hur du stönar varje gång jag närmar mig klitoris men jag ser till att inte ta i den ännu – bara utanför blygdläpparna.

Fortsätter så en stund tills jag ser att du är riktigt våt. Börjar då låta tungan cirkla runt ditt anus, slickar där längs hela dins stjärtskåra långa slick som slutar vid ditt anus. Där cirklar jag först med tungan runt, blöter upp med spott och sticker in spetsen litegrann.

Fortsätter sen upp och börjar slicka dina yttre blygdläppar. Slickar, suger, biter löst i dom, fortsätter sen med tunga till ditt våta hål som jag sticker in tungan i och börjar knulla dig så djupt jag kan med tungan.

Övergår från tungknullet till att slicka och suga på dina inre blygdläppar, slickar och suger. Jobbar mig sakta upp mot din klitta. När jag når den låter jag tungan bara nudda vid den. Blöter den lite genom att låta tungan nudda den, blåser sen på den så att du känner hur kall min luft blir mot din våta klitta.

Slickar dig sen sakta i långa drag med bred tunga ända bak från anus längs hela din våta springa upp till din klitta som jag varje gång bara försiktigt nuddar med tungan. Så fortsätter jag tills jag hör dig gny varjer gång jag närmar mig klitoris i din iver att känne min tunga mot den. Tillslut gör jag som du vill.

Börjar slicka löst runt själva klittan, slickar varierat suger lite, nafsar med läpparna samtidigt som jag låter ett finger tränga in i dig börjar fingerknulla dig. Börjar slicka lite mer koncentrerat och lite hårdare men fortfarande ganska löst runt din klitta, stoppar in ett finger till och letar reda på din G-punkt som jag börjar smeka samtidigt som jag slickar. Börjar nu slicka mer och mer koncentrerat på och kring klitoris inte så varierat samtidigt som jag smeker din G-punkt mer koncentrerat. Under tiden låter jag mitt lillfinger sakta tränga in i ditt anus.

Nu slickar jag dig hårdare och snabbare, smeker din G-punkt hårt och snabbt samtidigt som jag knullar din stjärt med lillfingret. så fortsätter jag tills du börjar stöna i takt med min hands smekande av ditt inre. Då slutar jag en stund låter bara lillfingret åka ut och in i ditt anus tills du lugnat ner dig. Sen börjar jag slicka och smeka din G-punkt igen. Det håller jag på med tills du börjar gny ännu en gång och börjar närma dig orgasm. Då slutar jag igen, jag retas med dig, hör hur gärna du vill komma men jag låter det inte ske – låter bara mitt lillfinger åka in och ut ur ditt anus.

När du återigen lugnat dig börjar jag slicka och smeka igen tills du vill komma, då slutar jag igen. Så håller jag på tills du inte längre kan ligga stilla tills du ber om att få komma. Då återupptar jag slickandet på din klitta, smekandet av din G-punkt och knullandet med fingret av ditt anus. Nu koncentrerar jag mig – upprepar en exakt rörelse i ett tempo som stämmer med din andning och ditt sätt att stöna. Så fortsätter jag monotont tills jag känner hur din fitta drar ihop sig i spasmer kring mina fingrar och du skriker ut din orgasm i rummet. Känner hur din fitta spänner sig länge säkert 20 sekunder i en jätteorgasm.

Sen är det din tur – jag lägger mig på rygg och säger åt dig att suga, ställer dig på knä vid mina knän och böjer dig ner och slickar min kuk från roten till toppen. Retar lite med tungspetsen nedanför öppningen. Du ser en kåtdroppe komma ut på ollonet och slickar i dig den, börjar sen slicka på min pung samtidigt som du löst runkar min kuk. Suger in en kula och runkar.

Fortsätter ner under min pung ner och slickar runt mitt anus samtidigt som du runkar – jag stönar av njutningen. Du spottar på mitt anus och beger dig sedan uppåt och suger in min kuk i din mun. Samtidigt som du suger sticker du in ett finger i mitt anus och börjar pulla mig i rumpan och suga hårdare och snabbare samtidigt som du med din lediga hand runkar i takt med munnen..

Du ökar tempot och trycket med munnen och handen du runkar med samtidigt som du pullar hårdare i anus mot min G-punkt. När du känner att jag kommer suger du lösare och långsammare men fortsätter tills varenda droppe är ute.

Du fortsätter suga ännu längre tills du känner att den styvnar igen…då slutar du och lägger dig på rygg i sängen. Jag ställer mig på knä mellan dina ben, lyfter upp dina ben mot mina axlar och tränger sakta in i dig – först bar ett par cm så knullar jag dig sakta bara ett par cm tills du ber mig ta dig på riktigt. Då stöter jag in den i dig – djupt i din botten.

Först ligger jag bara stilla och känner hur din trånga fitta omsluter min stora kuk, sen börjar jag sakta knulla dig i långa gungande drag. Neråt på väg ut och uppåt så den smeker din klitta på väg in. Så knullar jag dig sakta några minuter innan vi slutar och du får ställa dig på alla fyra. Du svankar och jag står bakom dig ser hur din fitta tittar fram mellan låren – hur våtheten blänker från läpparna.

Sen placerar jag min stora kuk mellan dina läppar och bara håller den där, tillslut fattar du att jag väntar på att du skall röra din fitta bakåt så min kuk åker in i dig. Du börjar jucka bakåt och min kuk glider in och ut ur dig i hela sin längd – efter några drag börjar jag också att bli mer aktiv – stöter in den i dig. Ökar tempot och trycket och börjar knulla dig hårdare och snabbare.

Tar tag kring dina höfter och stöter in den i dig – känner din hand mot min pung när den slår mot din fitta – du smeker dig själv för att komma samtidigt som mig.

Jag blir ännu kåtare av att känna din hand och känner att jag börjar närma mig, börjar stöna samtidigt som jag förstår att du njuter av mina stön och börjar närma dig själv.

Känner hur din fitta börjar dra ihop sig och hör hur du stönar och skriker mitt namn, känner hur min pung drar ihop sig och hur kuken sväller innan jag skriker ut min orgasm och sprutar din fitta full i flera långa strålar.

Vi faller ihop i en hög i sängen – jag låter min kuk vara kvar i dig. Så ligger vi ett tag i skedställning – jag smeker ditt hår och din rygg, med min kuk kvar i dig. Så ligger vi ett tag, stilla min kuk långt inne i dig – slak nu. Jag känner hur du börjar spänna din slida rytmiskt kring min kuk. Känner hur det klämmer till med jämna mellanrum och känner att den sakta reser sig igen.

Vi ligger i sked-ställningen så jag kommer åt att smeka dina bröst – börjar sakta jucka ut och in samtidigt som jag smeker dina bröst och kysser din nacke, långa långsamma drag helt ut och helt in i botten. Fortsätter så långsamt börjar smeka din klitoris medan jag sakta knullar dig i långa drag in och ut samtidigt som jag smeker klitoris mer koncentrerat. Vi fortsätter så i lugnt tempo under några sköna minuter.

Sen drar jag mig ur och lägger mig på rygg. – Nu ska du rida mig! Du sätter dig upp och ställer dig på knä, måttar in min stora kuk i din lilla trånga fitta och sjunker sakta ner över den. Du börjar rida sakta upp och ner – jag stödjer mig på armbågarna så jag kan komma åt att suga och slicka på dina bröst – suger, slickar och biter löst i bröstvårtorna. Du salsa-knullar mig undertiden med salsa-magdansrörelser. Dvs du rör dig inte upp och ner utan i cirklar som en brasiliansk sambadansös rör sina höfter med min kuk djupt inne i dig. Jag lutar mig tillbaka, blundar och njuter. Låter min hand söka sig till din klitoris som jag börjar smeka löst.

Du blir mer och mer avancerad i dina rörelse börja jucka upp och ner samtidigt som du fortsätter att dansa samba med dina höfter och gnider din klitta mot mina fingrar. Jag försöker jucka emot så gått det går. Efter några minuter kommer jag in i ditt tempo och lyckas jucka emot dina dansande höfter.

Så fortsätter vi i vår latinska knulldans. Jag smeker din klitta med en hand samtidigt som vi ökar tempot.

Du börjar stöna lätt och ökar takten ytterligare nu är det ingen dans längre nu rider du mig stenhårt gnider din klitta mot mina fingrar. Du börjar stöna först lite sen mer och mer.

Jag känner också hur orgasmen byggs upp i mig hör hur du börjar andas häftigare – stötvis – känner hur din fitta börjar dra ihop sig i takt med din andning.

Juckar emot häftigare och häftigare. Gnider samtidigt din klitta med fingrarna.

Vår andning är nu gemensam vi stönar och knullar hårdare och hårdare, tillslut kommer vi tillsammans jag känner hur din fittas kramper kramar ur sperman ur min kuk som sprutar och sprutar.

Din orgasm fortsätter som en kramp säkert en minut…sen faller du ihop över mig..

– Tack älskling för mitt livs knull!!! – säger du.

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte.