Min fru och hantverkaren

Min fru och hantverkaren
Min fru och hantverkaren

Min fru och jag har varit gifta i femton år. Som ofta är fallet hade vårt sexliv gått på rutin ett tag, även om jag inte direkt led av det. Jag fick dock reda på att hon gjorde det, och på ett sätt som kändes rätt knäckande. Hon sa att hon inte kände någon spänning längre, och föreslog att vi bara några gånger kunde söka oss sexuella kontakter på var sitt håll. Först var jag tveksam, men eftersom jag alltid haft voyeuristsiska fantasier gick jag med på det, när hon föreslog att jag kunde titta på när hon gjorde det med någon.

Klichéaktigt nog var det när en hantverkare skulle komma hem till oss, som hon bestämde sig för att, som hon sa, ?se om hon fortfarande kunde?. Jag stannade också hemma, och när hantverkaren ringde på dörren gömde jag mig. Min fru öppnade, iklädd en morgonrock som slutade strax nedanför höfterna och inte var allt för väl hopknuten. Jag kunde från mitt gömställe se hur hantverkaren höll sin blick riktad mot min frus bröst som inte doldes allt för väl av morgonrocken medan han sa: ?Ni hade visst problem med en läcka här?. Mannen var i fyrtioårsåldern och normalbyggd. Kändes på något sätt bra för mig att det inte var en ung vältränad kille som skulle få vara med min fru. ?Jo, det är väldigt blött här? svarade hon. Jag tyckte hon överdrev lite, men hyste inte mycket tvivel om att hon skulle lyckas i sitt företag. Att förföra en man kan inte vara så svårt. Dom gick in i köket, och jag smög efter. Därinne böjde hon sig fram för att visa läckan under diskbänken, och morgonrocken gled upp och blottade hennes bakdel. Jag såg hur hantverkaren böjde sig lite för att se bättre, och då var det inte diskbänken han ville titta på. Han tog sig emellertid en titt även där. ?Det ska väl inte vara några problem det där? sa han. Ett av villkoren jag ställt till min fru var att han skulle fixa läckan först, i ett försök att se praktiskt på det hela. Det gjorde han också snart. Det tog dock lite längre tid än som var nödvändigt, eftersom han hela tiden försökte få sig en titt på min fru när hon fumlade med skärpet till sin morgonrock. När han var klar sa hon: ?Det gick snabbt. Är du lika duktig med alla dina redskap?? Ingen tid för finesser här inte, tänkte jag för mig själv. Jag vet inte alls hur smart han var, men det krävdes mycket lite hjärna för att räkna ut var som var på väg att hända, och så pass mycket hade han i alla fall. ?Har du fler hål som behöver täppas till? frågade han. Hon svarade inte, utan la sin hand utanpå hans skrev och greppade tag. Hon knäppte upp hans byxor, stoppade in handen och drog fram hans kuk. Fortfarande stående mitt emot honom började hon runka den. Jag såg hur den växte för varje drag. Han drog isär hennes morgonrock, och började fingra på hennes bröst. Hon backade några steg, knöt upp skärpet och lät morgonrocken falla till golvet. Hon satte sig på köksbordet. Han var snabbt över henne, försökte kyssa henne samtidigt som han med handen försökte styra in kuken mellan hennes ben. Hon tog dock tag i hans huvud och tryckte ner det mellan benen på sig. Jag kunde inte se så bra vad han gjorde, men det var ju inte så svårt att räkna ut. Min fru började andas allt häftigare. Hans händer höll om hennes höfter, och hans huvud rörde sig mellan hennes ben. Hon började ge ifrån sig små skrik: ?Ja, ja. Jag kommer?. Hon tryckte hans huvud hårdare mot sig, och med ett sista ?Jaaa? föll hon bakåt på köksbordet. Hantverkaren reste sig upp. Han stod mellan hennes ben, med den kuken stående rakt ut ur gylfen. Han böjde sig fram, ivrig att få tränga in i henne, men hon hejdade honom. ?Du måste ha kondom? sa hon, och reste sig upp och gick och hämtade morgonrocken från golvet. Från ena fickan plockade hon upp en kondom och gav till honom. Medan han började trä på den, vände hon ryggen åt honom, och böjde sig fram över bordet. Han ställde sig bakom henne. Han tycktes ha vissa problem att få in den, så min fru böjde sig längre fram och la upp ena knät på bordet. Då gick det genast bättre. Jag såg hur han tryckte till med sina höfter, och min fru stönade till. När han väl fått in den, började han pumpa på. Med allt högre hastighet körde han sin kuk in och ut, och hon gav till ett litet utrop för varje stöt. Det bar sig dock inte bättre än att de knullade omkull bordet, som välte med ett brak. Både min fru och hantverkaren tappade balansen och hamnade på golvet, inte längre förenade. Dom såg lite förvånade ut ett tag men fann sig snabbt. Han la sig på rygg på golvet, och min fru grenslade honom. Hon tog tag i hans kuk, och ställde sig över den. Enkelt gled hon sedan ner på den, och så var han inne i henne igen. Hon började rida honom, upp och ner studsade hon. Snart började också han ge ifrån sig små ljud, dom blev allt högre och slutligen tog han tag om hennes höfter och stötte själv kraftigt uppåt, in i henne. Han kom med en sista stöt och ett högt skrik.

Efteråt sa de inte mycket till varandra. Hon reste sig upp och tog på sig morgonrocken, han knäppte igen byxorna. Så gick han.

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte.