Lunchknull med min kk

LunchknullSå äntligen fick jag det jag suktat efter i flera månader. Ett härligt lunchknull, dock ingen snabbis *ler* å härliga KK Längtat efter hans kuk. Kan bara inte beskriv hur härligt det var. Att trots den knappa lunchtimmen, (tror dock vi höll på lite längre än en timme) så hann vi leka och njuta rejält. Hoppas grannarna här är lomhörda, skrek på rätt bra av njutning. Som sagt kläderna åkte av i hallen, men vi hann fram till sängen denna gången 😉 Förra gången lyckades vi kladda ner soffan hos polaren jag bor hos,. så vi bestämde sängen denna gången. Sköna karl jag har som KK, Han vet precis hur han ska locka och reta mej. Retar mej tills jag blir galen och ropar efter mera kuk. Till slut band han fast mej och knullade mej hårt i röven och jag fick ett härligt sprut där. Vet knappt hur många gånger jag kom, vem bryr sej räkna när man har så skönt. Nu sitter jag här å bara ler. Som en fåne 😉 Funderar på åka in till city och handla lite kanske. Nu är jag glad och tillfredsställd så dags att bejaka min shoppinglusta nu.

Bli medlem gratis och svara på annonsen!

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte.