Han knullar dig

Han knullar digVi sitter allihopa i soffan. Vi äter lite jordnötter och smuttar på vinet. Vi känner att vi är på väg att bli sådär lite lagom berusad. Du sitter mitt emellan oss och vi lutar oss mot dig i en vänskaplig puff. DU känner hur våra händer försiktigt smeker dina lår. Du tar en klunk av vinet och ryser till av välbehag. Vi tar en klunk och ställer glasen på bordet. Jag böjer mig fram mot dig och viskande frågar jag dig om du känner dig redo. Du nickar. Jag tar dig i handen. Reser mig upp och hjälper dig upp på benen. Den andra killen förstår vad som är på gång och reser sig också. Kysser dig innan jag tar mitt vinglas och dricker upp det som är kvar. Du besvarar min kyss innan du sträcker dig efter ditt glas. Du tar en sista klunk innan jag tar dig i handen och leder dig mot sovrummet. Du följer med och tar den andra killen i handen.

Väl inne i sovrummet så ger jag dig en kyss. Viskar i ditt öra att du skall hoppa upp och lägga dig i mitten på sängen. DU gör som jag säger och snart så ser du hur vi kryper upp i sängen och lägger oss på varsin sida. Våra händer börjar smeka din mage och dina bröst. DU ligger där och känner hur du har fyra händer som utforskar din kropp. Du slappnar av och njuter av våra smekningar. Våra händer vandrar från dina lår och upp mot skuldror och axlar. Jag viskar i ditt öra att jag vill ha en kyss. Du vänder dig mot mig och jag känner hur dina läppar rör sig mot mina och hur våra tungor möts i en intim och sexig kyss. Du lägger dig mot mig och känner hur den andra killen skedar dig bakifrån. DU känner hur han trycker sig mot dig samtidigt som han smeker den delen av din kropp som är ledig. Snart så känner du hur du börjar bli pirrig i hela kroppen. DU vänder dig om och börjar kyssa den andra killen samtidigt som jag skedar dig bakifrån. Jag kysser din nacke och smeker dina armar innan jag låter mina händer smeka dig nerför armen och mot din rumpa och ditt lår. Du ligger så och njuter tills du hör mig viska i ditt öra att vi snart borde börja suga honom. Du viskar till den andra killen att vi vill smaka på honom och han frustar till av upphetsning.

Han reser sig upp. Vi flyttar på oss så att han skall kunna lägga sig i mitten. Han tar av sig byxorna och lägger sig mitt i sängen och särar på sina ben. Vi lägger oss tätt intill varandra mellan hans ben och du känner hur jag lägger en arm runt dig. Vi börjar smeka hans bula innanför kalsongerna. Vi känner att han är stenhård. Våra händer smeker hans kuk och pung samtidigt son jag ger dig en kyss. Vi kysser varandra länge samtidigt som våra händer stöter mot varandra när vi smeker hans hårda kuk. Viskar i ditt öra att jag vill att du skall ta fram den. Du ryser till innan din hand lägger viker kalsongen åt sidan. Du ger han några lätta runktag innan du för hans hårda kuk mot min hand. Jag tar kuken i handen och runkar honom lite lätt. Känner hur du ger mig en kyss. Du viskar lite tyst åt mig att jag skall ta den i munnen. Jag gör som du säger. För mina läppar närmare hans hårda ollon. Öppnar munnen och slickar lite lätt på ollonet samtidigt som jag tar honom i munnen. Suger och leker lite ollonet innan jag slutar suga och placerar hans kuk vid din mun. Du gapar och låter honom komma in i din mun samtidigt som du runkar skaftet långsamt. Han flämtar till samtidigt som du känner hur jag kysser dig i nacken och på halsen.Du fortsätter att suga och runka honom en stund innan du för hans kuk mot min mun. Jag tar ollonet i munnen och ser i ögonvrån hur du slickar på skaftet och smeker hans pung. Vi turas om att runka och suga honom samtidigt som vi hör hur han njuter av vår behandling. Vi slutar för en stund att suga honom och kysser varandra i en porrig kyss innan vi återigen börjar suga honom. Du tar din hand runt hans skaft och börjar runka honom samtidigt som våra tungor slickar på hans ollon. Det dröjer inte länge inann du känner hur hans kuk spänner sig och hur han frustande sprutar sin varma säd mot våra munnar. Vi känner hur de varma strålarna träffar våra munnar och ansikten. Vi ser hur kuken sakta slaknar. Kysser dig och känner hur din mun är kladdig av sperma. DU besvarar min kyss och våra tungor är alldeles kladdiga av varm sperma. Han bli slak och vi ser hur kuken lägger sig mot magen.

Du tar hans slaka kuk i munnen. Spelar med tungan mot hans ollon. För kuken mot min mun och jag känner hur hans slaka kuk njuter av att känna våra munnar. Vi leker en stund med kuken. DU smeker hans pung medan jag suger och runkar honom försiktigt. Snart så börjar han växa igen. Vi turas om att slicka och suga. Runkar och kysser varandra samtidigt som vi leker med kuken. Vi känner hur han växer och snart är han hård igen.

Du ligger där och känner hur jag börjar smeka dig. Du känner hur jag börjar dra av dina byxor. Drar dina trosor längs benen och lägger mig så att jag kommer åt att kyssa dina skinkor. Slickar och kysser dina skinkor samtidigt som du suger hans nu stenhårda kuk. Du känner hur jag börjar slicka dig mellan skinkorna samtidigt som min hand letar sig in under ditt venusberg. Du ryser till när du känner hur mina hand börjar smeka din våta fitta samtidigt som min tungspets försiktigt retar din anal. Du känner hur jag slickar dig mellan dina skinkor samtidigt som jag smeker dig allt intensivare. Du njuter av att känna min behandling samtidigt som du suger honom allt snabbare och hårdare.jag försöker borra ner mitt huvud mellan dina ben för att komma åt att slicka på din fitta samtidigt som min hand smeker din klitoris. Du lyfter på rumpan för att jag skall komma åt. Du ställer dig på alla fyra och böjer ner ditt huvud för att fortsätta suga honom. Du känner hur jag slickar dig från analen och ner över mellangården mot fittan samtidigt som jag smeker klitoris. DU stönar och suger om vartannat och jag känner hur du är alldeles våt.

Du är rejält upphetsad när du hör mig fråga om du inte vill bli knullad. Du flämtar att du vill. Jag säger åt dig att lägga dig på sidan. Du gör som jag säger och känner hur killen skedar dig. Han för sitt ollon mot din blöta fitta och du stönar till när han tränger in i dig. Du lyfter upp ditt ena ben. Jag lägger mig så att jag kommer åt att slicka på din klitoris samtidigt som han knullar dig. Du ligger och njuter av en kuk i fittan och en tunga mot klitoris. Jag slickar din fitta och hans kuk samtidigt som han knullar dig. Jag känner hur du för ner din hand och börjar smeka din klitoris. Min tunga slickar lite på hans kuk och dina fingrar som smeker dig. Det dröjer inte länge innan du känner att du är på väg att komma. Du trycker runt hans kuk och stönar ut din orgasm. Dina sammandragningar får honom att dra ut kuken och ge den några sista runktag innan han stönar samtidigt som han sprutar sin varma sperma på mitt ansikte och din fitta.

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte.