Komma och knulla mig

Komma och knulla migJag söker storkukade killar som vill komma och knulla mig. Jag suger Deep som ingen annan kan jag lova. Jag suger gärna tills sperman sprutar i min mun. Jag sväljer alltid. Sen vill jag att du knullar mig hårt. Jag tar kuk både i fittan och stjärten. Jag vill bli behandlad som en slynhora. Jag kan ses vart ni vill i princip. Det är väldigt upphetsande att bli upp hämtad och åka till en avlägsen parkering. Och sen bli knullad och utnyttjad i bilen som en liten hora. Allt utan kondom! Låter det intressant? Hör av dig på direkten.

Bli medlem gratis och svara på annonsen!

En kommentar

 1. Jag hade gärna behandlat och använt dig som en kåt liten hora. Ett litet knullluder som låter mig utnyttja hennes horhål direkt när vi ses. Var eller hur vi kommer träffas så vill jag att vi inte säger ett ord till varandra, du kommer komma in bilen,eller rummet och därefter kommer jag transpotera dig tills jag säger åt dig att dra upp kjolen och visa mig din lilla horfitta. Eller om vi träffas ett i rum så kommer jag innan vi sagt ett ord till varandra blöta ner mina fingrar med saliv, gå fram till dig och för in min hand under din kjol.
  – Sära på benen så jag kommer åt att smeka dina knullhål,din lilla hora.
  Sen kommer jag steg för steg börja utnyttja dig som en liten hora.
  Jag kommer halsknulla dig,köra in kuken i ditt rövhål för att till sist säga till dig att lägga dig på rygg och sära på dina ben så jag kan utnyttja ditt lilla fitthål. Du ser hur min kuk utan nån kondom börjar tränga in i ditt lilla horhål och jag börjar använda ditt billiga spruthål.
  Sä kommer du ligga tills jag är färdig med ditt hål. Jag kallar dig hora, billiga slynhån som är till för att utnyttjas. Till slut kommer jag fylla hela fittan med sperma.
  Hör av dig

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *