Jag vill ha det mer kinky och udda i sängen

Hon vill ha det mer kinky och udda i sängen

Jag vill börja med att säga att jag förstår att mina sexuella preferenser kanske inte passar för alla, men jag är öppen och ärlig om vad jag gillar och vad jag söker här. Jag är en hemmafru i mina tidiga 40 och jag har alltid haft en liten böjning mot det mer kinky och udda i sängen. För mig är sex något som ska vara spännande och annorlunda, inte samma gamla vanliga sak om och om igen.

En av mina fetischer är faktiskt att ha sex medan jag bajsar. Jag kan förstå om detta är ett stort nej för många, men för mig är det en del av min sexualitet. Om du är intresserad av detta, så är jag mer än villig att utforska det med dig. Vi kan prata mer om det och se om vi kan hitta en gemensam grund för våra sexuella fantasier.

Men jag vill också klargöra att det inte bara handlar om mina udda preferenser. Jag gillar också vanligt sex och att utforska olika positioner och tekniker. Jag har också vackra naturliga bröst som jag gillar att visa upp och jag älskar att känna din sperma på min kropp.

Jag är öppen för alla typer av män som är villiga att utforska sin sexualitet med mig. Jag vill inte begränsa mig till en viss ålder eller utseende, jag letar efter någon som kan tillfredsställa mina behov och låta mig tillfredsställa deras behov också. Jag söker en man som är öppen och ärlig om vad de gillar och som inte dömer mig för mina udda preferenser.

Jag är tillgänglig under dagen, eftersom jag är hemmafru och har ledig tid. Vi kan träffas hemma hos mig, eller på en plats som vi båda känner oss bekväma med. Diskretion är viktigt för mig, så om du är gift eller i ett förhållande, behöver du inte oroa dig, jag kommer inte att orsaka problem för dig.

Så, om du letar efter en spännande och annorlunda sexuell upplevelse, är jag här för att uppfylla dina önskningar. Skriv ett meddelande till mig och låt oss se om vi kan hitta en gemensam grund för vår sexualitet. Jag är redo och väntar på dig!

Bli medlem gratis och svara på annonsen!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *