Jag vill ha sex med en äldre man

Nu får det vara nog! Har gått från förhållande till förhållande men de varar aldrig längre än några veckor, ibland dagar. Jag är otroligt trött på detta nu och vill ha en mogen man som kan få mig att njuta i sängen. Jag är inte svår att ha att göra med alls, snarare tvärtom. Jag är oerhört lättsam som person och sprider glädje runtomkring mig.

Problemen jag har haft med mina tidigare killar är att de har varit oerfarna och inte vågat ta för sig, det har fått våra förhållanden att inte fungera och sexlivet har varit skit uppriktigt sagt.

Jag är en mysig och kåt tjej som vill knulla med en äldre man och hetta upp sexlivet. Jag älskar att suga kuk, speciellt om du har en redig kuk. Jag gillar också att bli slickad i fittan och jag är en sån tjej som stönar riktigt högt när jag njuter, och extra mycket stönar jag när jag får orgasm! Jag har stora tuttar som du gärna får klämma på hur mycket du vill, jag gillar god mat och börjar gärna en mysig kväll med god mat och gott vin för att sedan kasta av kläderna och hoppa i säng med dig! Vill knulla nu! Snälla, finns du där ute?

Bli medlem gratis och svara på annonsen!

8 kommentarer

  1. Hej du med härlig kropp, blir redan kåt! Vill gärna få kontakt och tillfredställa dig på alla sätt. Älskar att slicka musen och klämma och suga på brösten. Sen knulla din kåta mus!! Hör av dig!

  1. Hejsan tjejen!
   Jag vill gärna träffa dig och ha sex tillsammans, du suger min kuk och jag slickar din mus först, sen knullar vi så mycket du vill! Hör av dig!

 1. Vill gärna ligga mellan de benen å slicka din våta fitta till du kommer i min mun. Sen vill jag att du suger min kuk samtidigt som jag tar ett stadigt tag om ditt hår å styr tempot.

  Hej förresten, kille på 43, skapligt vältränad ( ingen kagge iaf) som gillar att bestämma när jag knullar. Reaktionen på min kuk brukar vara ”vad stor du är”. Bor i den norra delen av Sverige, bor du i krokarna, hör gärna av dig.

 2. Vart i landet befinner du dig då?:) jag är 28 år vältränad och väldigt utrustad. Mkt tatueringar och extremt sexdriv har jag!;) förspel och många orgasmer ska de va!;) må bäst

 3. Hej snygging!

  51årig sugen välutrustad snubbe som älskar att slicka fitta & långa förspel.
  Hur gammal är du? Bor i Sthlm.

  Hör av dig snart min sköna!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *