Jag vill bli slickad

Som rubriken lyder är en utav mina största fantasier att bli slickad av en tjej och ha det mysigt. En annan fantasi är att bli slickad av en tjej utomhus eller i ett provrum. Jag har alltid varit med killar men nu är jag extra nyfiken på tjejer och vill träffa någon som antingen är lika oerfaren eller är erfaren och vill visa hur det fungerar 😉 Skicka iväg ett meddelande och om personkemin stämmer så kan vi väl ses på en träff! Förhoppningsvis är du den som känner att du vill göra någon utav mina fantasier till verklighet!

Bli medlem gratis och svara på annonsen!

4 kommentarer

 1. Vill !! Så gärna att vi hörs!
  Kanske MYCKET mer?
  Så gör mig lycklig i detta nu o hör av dig till mig.
  Vill träffas o kanske få det Vi längtar efter?
  Så hör av dig så fort du kan.
  Sköna hälsningar / Danny
  [email protected]

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.