Jag slickar kvinnan och mannen knullar mig

Jag är en 27 årig mullig storrumpad tjej som just nu lever i sexförhållande med en gift man. Men vill testa på något nytt. Söker därför ett äldre par i 40-50 års åldern där mannen är dominant. Jag tänder inte på kvinnor men vill prova på. Ni ska givetvis vara friska som jag, då jag vill få fittan full med härlig sperma. Vill ni inte ta risken att jag blir gravid får ni köpa dagen efter piller till mig, men skulle aldrig be er om ngt ifall jag blev det. De hela skulle börja med att kvinnan slickar min fitta så den blir redo för kuk samtidigt som hon bearbetar in en buttplug i rumpan på mig samtidigt som jag både suger mannens kuk hård och slickar hans röv. Sen ska jag ställa mig på alla fyra, slicka kvinnans fitta medan mannen byter ut butpluggen mot en större. Sen ska han börja knulla mig. Jag slickar kvinnan och mannen knullar mig, men jag har inte lov att få orgasm. Skulle jag få orgasm innan mannen tömt sig i min fitta kommer det bli bestraffning. För varje orgasm jag får ska kvinnan, efter att hennes man tömt sig i mig, slå mig med ett bälte två gånger hårt över rumpan. Det hela avslutas sedan med att kvinnan slickar mig ren och då har jag tillåtelse att komma utan bestraffning.

Bli medlem gratis och svara på annonsen!

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte.