Jag behöver spänning och mycket mer kuk i min vardag

Jag behöver spänning och mycket mer kuk i min vardag

Jag är en 22 årig tjej som älskar sex så jätte mycket. Efter 4 år av mer eller mindre meningslösa engångsligg med både tjejer och killar så söker jag nu efter lite mer spänningsfyllt sex. Jag gillar att bli ordentligt dominerad, ha en ögonbindel och fastbundna händer, men även lite lätta stryptag och att bli dragen hårt i håret. Även lite mer passionerat sex är förstås också välkommet.

Jag gillar även att få ordentliga, utdragna orgasmer, vilket de flesta män helt glömmer bort när de själva har kommit! Jag ser helst att du bor någonstans i närheten av Karlstad och är mellan 18 och 40 år. Spelar dock ingen större roll om du är en man, kvinna, eller ett par som vill experimentera med en till sängen!

Bli medlem gratis och svara på annonsen!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.