Flygresan

Jag hatade att flyga. Det var det absolut värsta jag visste. Trycket när den stora otympliga maskinen lyfte och oljudet från motorerna skrämde mig, och varje gång jag steg ombord var jag säker på att just mitt plan skulle störta. Om det inte var nödvändigt så undvek jag till varje pris att resa på detta hemska sätt. Men den här gången var jag tvungen. Jag skulle åka till San Francisco för att hälsa på min bästa kompis som flyttat dit ett halvår tidigare. Alternativet till flygresan var en omständlig tidskrävande båtresa, så jag hade egentligen inget val.

Redan när jag stod vid svävaren började jag bli nervös. Det var över två timmar tills planet skulle lyfta, men i min mage flög redan fjärilar omkring. Jag tänkte att de sjutton timmar jag hade framför mig på planet skulle bli en riktig pärs om jag inte kunde komma på något att koncentrera mig på. Jag tog upp min guidebok för att läsa lite om sevärdheterna i Kalifornien, men snart var oron där igen.

Det var då jag såg honom. Han hade svart, kortklippt hår, väldigt intensivt blå ögon och var snyggt klädd i blå skjorta och mörkgrå kostym, som satt perfekt. Det var då jag fick idén att jag kunde spana in snygga killar som tidsfördriv. Min fantasi har alltid varit livlig, och snart hade jag snyggingens hela livshistoria uppdukad i min hjärna.

Han satt snett framför mig så jag hade perfekt uppsikt över honom och hans långa ben som han sträckt ut i gången. Jag undrade lite över var han skulle och hoppades att jag skulle ha tur och att han skulle till USA han med.

Plötsligt kom jag på mig själv att undra hur han var i sängen. Han såg ut som en man som visste vad han ville och vad han gjorde, och även vad han gillade. Han såg ut att vara uthållig och den typen som gärna ställer upp på lite nya grejer. Han hade nog haft sin beskärda del av tjejer och sått en hel del vildhavre i sina dar. Inte för att han såg ut att vara speciellt gammal, han kunde väl närma sig 30, men med det utseendet hade han nog haft sex i en hel del år…

Resan till Kastrup gick alltför fort och när vi var framme försvann den kostymklädde åt ett helt annat håll än jag skulle. Jag fördrev min tid med att lukta på parfymer i tax free – shopen, och stod just och drog in den härliga doft min f.d. pojkvän använt, när någon vid min sida frågade mig om jag också gillade ”Armani”. Jag vände mig mot rösten och såg till min förvåning och lycka snyggingen, som log ett bedårande leende. Jag svarade ja, och han sa att det var hans favoritparfym med. Han gick och köpte den, och återvände sen till mig och frågade var jag skulle resa. Jag berättade och då sa han att han hade hoppats på att jag skulle resa till något varmt ställe, för jag var så blek och såg ut att behöva lite solsken. Jag förklarade att min blekhet mest berodde på min nervositet inför flygresan, och då log han återigen sitt fantastiska leende och sa att jag inte skulle vara orolig, han skulle se om han kunde få sitta bredvid mig och hålla min hand. För till min obeskrivliga glädje skulle även han åka till San Francisco, för att arbeta i sex månader.

Vi gick tillsammans bort till incheckningen och han flirtade lite med SAS-tjejerna, och snart hade han ordnat att vi satt tillsammans. Vi hade fortfarande en dryg halvtimme till boarding, så han föreslog en drink i baren. Jag sa lite vagt att alkohol inte riktigt var min grej, men han ville inte lyssna utan köpte vars en drink till oss.

I takt med att den färgglada vätskan rann ner i min hals tänkte jag inte så mycket på flygresan utan mer och mer på hans stora blå ögon, hans leende och hans sexiga lite hesa röst. Han hade långa, smala fingrar, och jag märkte att jag rodnade, för jag tänkte på hur det skulle vara att känna hans fingrar i mig, och hans händer om mina bröst.

Det var dags att gå ombord och jag kände en klump i magen igen, men han tog min hand och sa att allt skulle gå bra.

Nitton minuter senare var vi uppe i luften och givetvis gick allt som smort. Men mina fjärilar i magen fanns fortfarande kvar, men nu berodde de mest på värmen jag kände från hans långa ben som pressades mot mitt. Han log mot mig och jag rös till. Han var verkligen sexig. Han sträckte fram ett finger och drog det längs min hals. Han stannade till en sekund innan han fortsatte ner längs mitt bröst för att stanna i glipan vid min urringning. Jag sa ingenting men jag gjorde heller ingenting för att stoppa honom.

Flygvärdinnan kom för att ta upp beställningar på drycker och berättade att maten inte skulle serveras förrän om två timmar. Min stolsgranne beställde dricka till oss och viskade sen i mitt öra att det var ju bra att maten dröjde, för då kunde vi fördriva tiden tillsammans på ett roligt sätt…

Vi vecklade upp våra filtar och kröp in under dem. Jag darrande när jag kände hans hand glida längs mitt lår. Jag visste inte riktigt vad jag skulle göra eller säga så jag gjorde ingenting och satt tyst. Han drog upp min kjol och så var hans hand mellan mina lår. Jag kastade en blick på honom och han såg helt oberörd ut, och satt med whiskeyglaset i den andra handen. Samtidigt smekte hans hand mig utanpå mina trosor. Det hela gjorde mig enormt upphetsad, för det satt hur mycket folk som helst runt oss och ingen hade någon aning om vad vi två höll på med.

Jag vred mig lite så att han skulle komma till ännu bättre med de långa fingrarna. Han kände fuktan utanpå den glansiga ytan och log, innan han fick in fingret under tyget och kände mitt kön för första gången. Genom mitt huvud for flyktigt en tanke som undrade vad i hela friden jag höll på med, men jag var för upphetsad av den ovanliga situationen för att bry mig om den. Ännu mindre brydde jag mig när hans pekfinger landade på min klitoris, och jag flämtade till. Han bara log och fortsatte sitt rytmiska gnidande. Han lutade sig mot mig och kysste mig kittlande på halsen innan hans tungspets drog sig upp och in i mitt öra. Känslan av en fuktig tungspets som borrar sig in i en hålighet på min kropp har alltid gjort mig vansinnig av kåthet, och det här var inget undantag. Nu vände han sig mot mig och tog bort sin hand, men bara för en sekund och för att byta hand. Nu var det hans högra hand som lekte med min svullna klitoris som fortsatte växa av hans beröring. Den blev mer och mer känslig, och hans fingrar hittade precis rätt. Jag hade all schå i världen för att inte ge ifrån mig några läten, och som om han anade det täckte han min mun med sin, och kysste mig passionerat. Hans kyss sa att han gillade det lika mycket som jag gjorde, och det sa rätt mycket. Jag hade aldrig tidigare varit med om något liknande, och jag kände på mig att det här skulle bli en upplevelse utöver det vanliga.

Fingret som så mjukt smekt mig hårdnade nu och utan förvarning begav det sig ett par centimeter neråt och rätt in i mitt savande hål. Jag drog upp mitt vänsterben mot mig så att han lättare skulle komma åt hålet. Han bara lät fingret vara där först och kände sig för, men efter bara ett par sekunder lät han hela fingret glida in i mig. Lika rytmiskt som tidigare gled det in och ut ur mig, och jag gillade det. Han stannade upp lite för att bara låta fingret vandra längs slidväggarna och så hittade han det svampiga parti som älskade beröring, och han tryckte hårt sitt finger mot det. Jag kunde inte låta bli att stöna, men han hostade samtidigt så det var ingen som hörde mig.

Nu arbetade han snabbare och snabbare med ytterligare ett finger i mig, och jag förstod att det skulle gå för mig snart. Hela händelsen gjorde mig mer upphetsad än jag någon gång varit, och jag hade stora problem med att hålla mina ljud nere. Jag ville bara skrika ut och låta hela världen se vad han gjorde med mig, men jag lyckades behärska mig. Utan vidare krusiduller piskade hans fingrar ut och in ur mig under den blå filten och nu kunde jag inte längre hålla tillbaka. Mitt underliv började darra och snart kände jag de rytmiska sammandragningarna jag känt så många gånger förr, men aldrig så här. Aldrig förr hade de varit så intensiva och aldrig förr hade jag varit tvungen att inte yttra ett ord, ett ljud.

Mannen vid min sida log ett stort leende och viskade att jag kunde sluta krama hans fingrar nu. Jag ville inte släppa dem, men jag var tvungen. Han drog den våta handen längs mitt lår och jag kände mina egna safter och när jag lyfte på filten en bit kände jag den starka doften. Jag tittade på honom med mina dimmiga ögon och såg att han stoppat sina fingrar i sin egen mun och slickade långsamt av dem. När jag såg det fick jag en stark lust att lägga mitt huvud i hans knä och lägga hans snopp i min mun och låta den stanna där en lång tid.

Just då kom den ständigt leende flygvärdinnan med nya drinkar och sa att maten skulle serveras strax. Jag bestämde mig för att trots det inleda en liten lek med min granne. Nu var det min tur att leka…

Jag förde in båda mina händer under filten och fann snabbt det jag sökte. Jag kände utanpå byxorna att han redan var ganska hård, och jag hittade blixtlåset. Jag drog ner det samtidigt som jag hostade till, så ingen hörde något. Jag log när jag kände hans tydliga upphetsning; snoppen tittade redan upp ovanför kalsongkanten. Jag kände att det var lite fuktigt ovanpå ollonet, och jag gned sakta in vätskan med min tumme, och han undlät sig ett svagt stönande. Jag började långsamt föra min hand längs hans varma lem, och jag kände hur stor han var. Han blev större och större kändes det som, och jag tyckte att han kändes väldigt lång. Jag kunde inte låta bli utan jag var tvungen att se hur han såg ut. Jag lyfte på filten för ett ögonkast som varade länge – han var stor, och han var lång, och han var enormt upphetsad. Två sekunder senare satt jag med händerna på filten och tog emot brickan med menlös flygplansmat. Jag lyckades äta det mesta medan vi pratade lite om ditten och datten, som två främlingar som hamnat bredvid varandra på ett plan av en slump. Vi åt båda ganska fort och när jag var klar sa han att toaletten var ledig nu. Jag förstod först inte vad han menade, men sen gick det upp för mig, och jag reste mig upp och slätade till min kjol. Vi gick längst bak i planet, och alla passagerarna var upptagna med sin pasta, och flyg-värdinnorna var längst framme i kabinen för att börja tömma skräp, så ingen såg oss gå in på toaletten tillsammans.

Han tittade på mig och undrade om jag var med i tiotusen-metersklubben, vilket jag inte var, och det var till min förvåning inte han heller. Han hade alltid drömt om detta sa han, och aldrig trott den drömmen skulle gå i uppfyllelse. Jag log och böjde mig ner så gott jag kunde, och drog åter ner hans blixtlås. Jag hörde ett flämt när jag slöt mina läppar runt hans nu lite mjukare snopp, och i takt med att jag ökade intensiteten blev hans andning snabbare.

Han var lång men inte så grov och jag hade inga större svårigheter med att ta hans kuk långt ner i halsen. Han smakade lite salt, men det var en angenäm smak, och både han och jag gillade det jag gjorde. Jag tittade åt höger in i den stora spegeln, och blev ännu kåtare när jag såg mig själv med den stora kuken i min mun. Jag lät min hand krama hans kulor och av ljuden att döma uppskattade han det. Jag sög för allt vad jag var värd, och var så inne i det jag gjorde att jag nästan föll när han drog sig ur. Hans kuk stod rakt ut, hård som sten, och han hade ett bestämt mål för den. Han sa åt mig att böja mig fram och jag gjorde som han sa. Han slängde min kjol upp över min rygg och drog itu mina trosor, och sen kände jag hur ett finger ännu en gång letade sig in i mig, och jag var redan så blöt att hans kuk inte hade några problem att byta plats med fingret. Han stötte in i mig med en rasande kraft, och hans längd gjorde att jag kände mig väldigt uppfylld. Det var inget passionerat älskande utan det här handlade bara om lust, om ett råknull mellan två kåta personer, och det kändes som om marken var väldigt långt borta, jag kände verkligen hur jag flög. Han stötte allt hårdare och allt djupare in i mig, och för varje stöt slog mitt huvud i handfatskanten, men det gjorde inte mig något. Det fanns inget som skulle kunna få mig att be honom sluta, utan för min del kunde han få fortsätta hela resan.

Eftersom vi hade tretton timmars flygande kvar var detta dock bara ett önsketänkande från min sida, och en minut senare kom han i en lång, ljudlös orgasm och jag kunde känna hur han pumpade mig full med sperma. Jag sjönk ihop över handfatet när jag kände hans finger på min klitoris, och eftersom jag redan var nära dröjde det inte länge förrän jag också kom.

Fnissande gick vi ut från toaletten efter att ha tvättat och kammat oss, och vår flygvärdinna gav oss ett stort leende när vi återvände till våra platser. Hon viskade något i hans öra, och han log och nickade. När jag frågade vad hon sagt svarade han att hon undrat om allt var till belåtenhet, och om han höll med om att flygplanstoaletter borde vara större…

Jag vaknade tolv timmar senare när planet skulle landa, och trodde först att allt bara varit en dröm. Men så kände jag handen som låg mellan mina lår, och vände mig mot min nya bekantskap. Han log och sa att vi var en timme tidiga och om min vän inte kommit till flygplatsen än kunde jag kanske vilja vara vänlig och följa med honom in på toaletten när vi landade…

Flygplatstoaletter är mycket större än de ombord på flygplanen och man kan ha ännu bättre sex där, och det var just vad vi hade…

Jag är inte rädd för att flyga längre, det kan ju vara riktigt trevligt…

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte.