Vill bli av med oskulden

Vill bli av med oskuldenOskuld – inte längre tack!
Hej! Jag är en 26 årig tjej som fortfarande är oskuld och vill bli av med oskulden nu . Jag är ganska söt och har en kropp som jag inte skäms över, men det har ändå inte blivit av att jag legat med någon. Skälet är att jag tidigare tänkt att jag skulle vänta på den ”rätte”, men vem vet när han kommer Det skulle inte vara några problem för mig att ragga upp någon på jobbet eller på krogen. Men de killarna skulle inte förstå att uppskatta att de får ta min oskuld och det tycker jag att de ska göra.

Jag vet att det finns många lite äldre män som älskar yngre flickor och även fantiserar om att få ta en oskuld. Jag tycker att oskulden är en fantastisk gåva att få ge bort. Därför söker jag någon som verkligen har en längtan efter att få ta en oskuld. Skriv och berätta varför du tycker att just din längtan efter att få ta min oskuld är större än andras. Jag lovar inte att svara alla. Kramar!

Bli medlem gratis och svara på annonsen!

15 kommentarer

 1. Hej! Jag har erfarenhet sex och tar det lugnt fram och lyssnar på var den andre tycker om och vill göra och var den inte vill göra inom sex. Jag vill gärna träffa dig och lära dig allt inom sex.

 2. Hej! Jag har erfarenhet sex och tar det lugnt fram och lyssnar på var den andre tycker om och vill göra och var den inte vill göra inom sex. Jag vill gärna träffa dig och lära dig allt inom sex. Från Emmaboda

 3. Hejsan.

  Jag hjälper dig gärna, är en lugn kille som inte har bråttom, vet hur man kan ta det lungt första gången, och kan i alla hålen, bara till att fråga så kan jag lära hur man kan göra.
  Hör gärna av dig… / Nicklas…

 4. Hej jag har varit med 3 oskulder, och det är jättefint och spännande att vara den första för någon. Jag vill jättegärna få äran att vara din första, som du förlorat oskulden med. Mejla mig på [email protected] så kan vi byta mer uppgifter.

 5. Hej, en man här som längtar efter att få njuta med en oskuld. Strävar efter att båda ska få det lika mysigt och skönt, inte ska en få njuta utan båda två. Gärna att båda kommer i samma stund. Om du är något intresserad så hör av dig får du veta lite mer intimt. Längtar efter ditt svar redan nu..

 6. Hej och tack för din fina annons. Att få vara med om ta en oskuld är något fint och underbar. Det är min stora passion och njutning. Att tillsammans utforska känslan med en vacker oskuld är en ära. Har genom min massage varit med om några och dom helt fantastiskta ❤ att få vara del och ge med mycket ömhet . Jag finns i Skåne kram Kent

 7. Jag är väldigt intresserad och skulle gärna vilja att du hör av dig om jag inte redan är för sen btw vi skulle kunna förlora oskulderna tillsammans

 8. Hej sötis … Skulle järna vilja ta din oskuld ha o d skönt me dig se dig få din första orgasm me en stor kuk …, stället upp på allt du vill

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte.