Knulla i röven

Knulla i rövenKinky as I wanna be!
Knulla i röven. Kåt och snygg sambo som söker killar framför allt men även andra. Älskar att ligga i en 69:a med en kille med en stor dildo långt in i röven. Gillar att bli hårt slickad och hårt penetrerad av stora leksaker. Är väl inte så stor men är riktigt töjbar. Har provat att bli fistad och blir så kåt av det. Chattade med en kille och snackade om att försöka starta en fistklubb. Gillar att se på hård film med latex, fist och piss. Gillar du som jag lite grova och annorlunda saker så tycker jag att vi skall träffas omgående.

Bli medlem gratis och svara på annonsen!

En kommentar

  1. Hallå där!

    Du låter för bra för att vara sann alltså!

    Jag håller till i Skåne, kommer gärna till dig men du är självklart välkommen till mig!

    Jag är 30 år, 1.90 lång blond men rakat huvud.

    Hör av dig till min mail så bjussar jag på en bild eller två så tar vi det vidare därifrån!

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte.