Du ska rövknulla mig

Du ska rövknulla migHej! Jag heter Marie, är 23 år gammal och bor i Farsta, Stockholm. Jag har kort, mörkrött hår och är 165 cm lång, sexig och rättså smal kropp. Jag söker en kille som vill ses då och då under heta stunder. Du ska rövknulla mig både hårt, mjukt och länge. Har på senare tid fått orgasm vid analsex och enligt mig den bästa orgasmen på många år. Kondom är ett krav och din snopp ska vara normalt lång o tjock.!

Bli medlem gratis och svara på annonsen!

En kommentar

  1. Hej,

    Mitt namn är Peter jag är 26 år, jobbar som kommunikationschef, håller mig i bra form och har erfarenheten, har en stor och tjock kuk som du hade älskat. Jag vill jätte gärna slicka dig i röven och ha min tung långt upp i den och knulla den tills du kommer! Hör av dig om du vill ha bildar och mer info

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte.