En fast knullkontakt

En fast knullkontaktJag vill ha en svensk SINGEL kille som ser bra ut (icke överviktig!) mellan 36-45 år, boendes i (Stor)Stockholm eller Bålsta, Uppsala. Jag söker en fast knullkontakt, och inga tillfälliga engångsligg. För mig är attraktion nödvändigt för att jag ska bli kåt och vilja knulla. Därför är det viktigt för mig att se hur du ser ut. Attraktion är visuell! Är jag inte attraherad kommer jag inte vilja knulla, så enkelt är det. Jag svarar på de brev som intresserar mig, inga andra!

Jag är en glad, social, tatuerad mullig tjej 🙂 Gillar olika saker efter humör, ibland hårt och hett, ibland mjukt och soft. Missionären, bakifrån, rida, suga kuk och bli slickad, men inte gärna samtidigt för jag vill kunna njuta fullt ut av att få eller ge, och en massa mer. Är nog ganska normal i vad jag gillar med sex 😛 Gillar INTE analt så nu slipper ni fråga om det om ni ens kan läsa så här långt 😉

Bli medlem gratis och svara på annonsen!

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte.