Bussfärd med mogen kvinna del 2

Vi småsprang bort mot en liten dunge med massor av små buskar och träd. Som tur var så var det ingen gatlykta där och det var nästan helt mörkt. När vi kommer in i dungen så nästan sliter vi av varandra kläderna och du lägger dig ner på våra kläder. Jag kryper upp till ditt ansikte med min hårda kuk i min hand och säger till dig att öppna din mun.Du öppnar villigt din mun och jag stoppar in min kuk och säger till dig att suga mig.

Din tunga spelar på mitt ollon och dina händer smeker min pung och du runkar mig samtidigt som du slickar på ollonet. Plötsligt så tar du och stoppar in min kuk så långt du kan samtidigt som du smeker mitt rövhål.

– Sluta, annars går det för mig säger jag till dig, men du bara fortsätter.

– Åh! Nuuuuuuuuuuu!!!!!!!!!!! skriker jag och fyller din mun med min sperma. Du sväljer den inte utan låter den rinna ur dina mungipor och det rinner sperma ner på dina stora sköna bröst.

När jag har ”kommit tillbaka” från min orgasm så beordrar du mig att lägga mig på rygg.

Jag lyder dig och när jag ligger ner, så kommer du upp med din sköna sexiga röv och sätter dig på mitt ansikte med ryggen mot mig.

– Slicka min fitta och röv nu! skriker du och jag börjar med att sticka in min tunga i ditt våta fitthål. Det luktar kåt,våt fitta och jag känner att min kuk blir hård igen. Du ser också detta och tar min kuk i din hand och börjar runka mig sakta.

Efter en stund så vänder du ditt ansikte mot mig och säger att:

– Slicka mig i min röv också och så flyttar du dig lite längre fram så min tunga inte når till din fitta längre utan bara till ditt lilla trånga rövhål.

– Slicka nu!!!! säger du och jag börjar att slicka ditt nu alldeles fittvåta rövhål.

-ÅHHHHHHHHH!!!!!!!!!!!!!!! nästan skriker du.- Vad skönt………….

Jag slickar dig hårdare och hårdare och du börjar att jucka och gnida dig fram och tillbaka över min tunga. Jag tar nu upp min hand och börjar sakta att föra in 2 fingrar i din röv.

– Mer!!! skriker du och jag känner att du närmar dig en orgasm.

Helt plötsligt blir du alldeles stel och bara skakar,samtidigt som du glider lite bakåt. Det går för dig och du får en ”fontän-orgasm” samtidigt som din fitta är över mitt ansikte. Jag blir plaskvåt i ansiktet och jag håller på att få kåtslag!!

Nu måste jag få knulla henne tänker jag och flyttar bort dig från mig och du blir liggandes på mage helt borta i din orgasm. Nu ser jag min chans att få knulla dig och tar min stenhårda kuk och kör in i din fitta. Du bara vrålar nu:

– Hjälp!!!Åhhh! KNULLA MIG!!!Spruta mig full!!!

Jag knullar dig bakifrån när du ligger på mage och efter några minuters juckande, så har du vaknat till liv och stöter din sköna röv mot mig.

-Sluta!!! säger du och jag undrar vad jag nu har gjort??

Har hon ångrat sig eller vad är det?? tänker jag.

-Jag vill rida dig, säger du och jag pustar lättnat.

Jag lägger mig återigen på rygg men denna gången,så sätter du dig på min kuk och börjar att rida mig sakta.

Jag känner hur dina fittläppar pulserar runt mitt kukskaft och jag bara ligger och njuter. Helt plötsligt så drar du ut min kuk ur din fitta och sätter ollonet mot ditt rövhål. Sakta så sjunker du ner på min kuk och jag ser att den försvinner in i dig ända tills hela är inne i dig.

Du har slutna ögon och jag ser att du har en blandad känsla av ont och härlighetskänsla.

Efter en stund har du vant dig vid min stora kuk, och du börjar rida upp och ner sakta och jag känner hur ditt rövhål sitter tight runt kukskaftet. När du har ridit en stund så säger du att du känner dig kissnödig.

– Åhhhh……Suckar jag och tänker att nu kan jag kanske få en dröm uppfylld.

Plötsligt så känner jag något varmt som kommer på min mage och upp över mitt ansikte!!

Hon kissar på mig! tänker jag och ser att du har kissat ner hela mig och då så kan jag inte hålla mig längre utan sprutar din röv full med sperma. När du känner mina sperma-strålar i dig, så kommer även du.

När du reser dig upp efter orgasmen, så sätter du dig på mitt ansikte och ber mig att slicka dig ren från all fittsaft och kiss. Min tunga lapar i sig allt och när du är helt ren,så reser vi oss upp och går skilda vägar. Men jag vet att vi kommer att träffas igen.

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte.