Bussfärd med mogen kvinna del 1

Jag (kille på 29 år) sitter på en buss på väg några mil bort.Det är mörkt ute. Du sitter längst bak i den fulla bussen och när jag kliver på så är den enda lediga platsen bredvid dig. Vi har mailat och haft telesex och du vet hur jag ser ut men jag vet inte hur du ser ut. När jag sätter mig så ser du att det är jag men jag vet inget om dig. Eftersom det tar några timmar innan vi är framme, så försöker jag att sova en stund.Tar av mig min jacka och lägger den i mitt knä. Efter ett tag när jag har slumrat en stund, så känner jag att du gnider ditt lår emot mitt och när jag tittar undrande på dig så låtsas du sova. Eftersom jag känner mig lite kåt så börjar jag att gnida tillbaka mot ditt lår. Nu ser jag att du har en kort ljol på dig och den har hasat upp så jag ser dina strumpbyxor. Jag lyfter lite försiktigt på din kjol utan att du märker något (tror jag iallafall) och ser att du inte har strumpbyxor utan strumpeband. När jag ser ditt nakna lår,så börjar jag att sakta smeka med min hand över ditt lår. Tittar på dig för att se om du sover. Du drar djupa andetag så jag misstänker att du sover djupt. Nu blir jag lite djärvare och lyfter min jacka och lägger den över våra ben.Sen så tar jag försiktigt och lyfter din kjol och drar mig mot din trosa. Men jag känner ingen kant och helt plötsligt så kommer jag åt något vått och märker att du är rakad!! Tar mitt finger och smeker dig försiktigt över din våta fitta. Då så särar du dina lår och jag ser nu att du tittar på mig med stora kåta ögon. Ingen i bussen verkar ha sett eller märkt något av det vi sysslar med.

Jag tar nu din hand och för den under jackan. Du knäpper upp mina byxor och tar fram min hårda kuk. Du börjar försiktigt att runka mig och jag har nu 3 fingrar i din blöta fitta. Jag för dom sakta och försiktigt fram och tillbaka och du är helt plaskvåt och det börjar sprida sig en liten doft av kåt,våt fitta. Snart så börjar du att skaka och sen kniper du ihop låren så mina fingrar blir kvar långt inne i din fitta.Det går för dig i säkert 1 minut. När du kvicknar till från din orgasm, så runkar du min kuk tills det går för mig och sen tar du upp din spermafyllda hand och tittar mig i ögonen samtidigt som du slickar i dig allt. När vi slutgiltligen är framme så stiger vi av på samma hållplats och när bussen drar iväg,så slänger vi oss i varandras armar och kysser varandra. -Jag vill ha dig nu, viskar jag till dig och så drar jag iväg med dig bort mot en liten dunge…

Fortsättning följer…..

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte.