Vill knulla, nu!

Vill knulla nuJag är alldeles för kåt för en vanlig tisdagskväll. Behöver någon som vill knulla och kan komma hit och slicka, smeka  mig ordentligt, gärna omgående. Jag suger gärna, älskar att få någon att njuta. Gillar du analsex kan det finnas chans för även det om allt känns rätt ;).

Är du välutrustad är det helt klart ett STORT plus. Jag vill också att du ska vara ren och fräsch och ha bild på dig. Skulle du komma innan mig får du gärna avsluta med att hjälpa mig dit med ;).

Jag är en stor och go tjej, med välordnat liv och egen bostad.

Vill du? Hör av dig omgående!

Lite krav:
– Du måste vara under 40.
– Kondom är ett måste.

Om jag inte svarar kan det finnas många anledningar. Antingen får jag inget svar som intresserar mig, tar inte första bästa trots att jag är kåt… Eller så hittar jag precis det jag vill ha och då hör jag inte av mig till alla andra. Eller så ångrar jag mig och vill inte ha något alls, men den sannolikheten är ganska låg.

Bli medlem gratis och svara på annonsen!

4 kommentarer

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte.