Vill bli dubbelknullad

Jag är en kåt kvinna som vill bli dubbelknullad men en kuk i fittan och en kuk i röven. Är gift och har en man som gillar att knulla, och det gör även jag, men bara hans kuk börjar bli lite tråkigt och vi vill liva upp stämningen i sovrummet lite.

Vi söker därför en tredje man som vill vara med och dubbelknulla mig. Jag och min man är 40 respektive 42 år gamla, söker en man i ungefär samma ålder eller yngre. Du ska vara villig att knulla mig både i fittan och i rumpan. Jag kommer att belöna dig med an avsugning bättre än alla du tidigare varit med om, så det kan vara värt det.

 

Bli medlem gratis och svara på annonsen!

6 kommentarer

  1. Hej, har länge fantiserat om att vara en del av något sånt här.
    Min tjej har inte velat blanda in fler i sänghalmen så jag hoppas få vara med er på ett hörn. 34 år.
    Hör av er för bilder/träff.
    /Niklas

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.