nya utmaningar i sexlivet

Jag är en gift kvinna sedan mer än 20 år. Väletablerad med bra utbildning. Jag söker nu lite nya utmaningar i sexlivet. Jag söker med min mans vetskap och uppmuntran, en sansad och trevlig man som också saknar sex i sitt liv. Du skall vara verbal och naturligt ledande i träffarna, ej våld eller förnedring. Jag vill att du skall använda mig för din njutnings skull. Jag ser gärna att du är välutrustad. Jag vill att det skall vara lite stil på våra träffar så jag träffar dig gärna på ett spa eller hotell, min man lämnar av mig och hämtar upp mig efter våra träffar. Kram

Bli medlem gratis och svara på annonsen!

6 kommentarer

  1. Jag är en kille på 22 år, bor i umeå och väldigt öppen på att prova nya saker. Normal till muskulös kroppsbyggnad, 182 cm lång, 16,3 cm lång grov kuk (använder mysize 69mm kondomer – check it out). Vill du ha bilder eller funderar du över någonting (mina kinks etc) är det bara att fråga.

    du kan nå mig på [email protected]

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.