Smakråd

Smakråd
Smakråd

Ler när jag tänker på gårdagen. Du frågade mig om jag ville följa med till Kristianstad och vara smakråd. Du ville ha något fint under… Det var klart jag hängde med.

Vi kommer in på H&M; och jag bestämmer mig för att jag också vill ha något snyggt under. Vi kommer på att vi ska leta kläder till varandra.

Vi delar på oss och jag hittar först ingenting. Då kommer en söt expedit som snällt vill hjälpa mig. Jag säger att jag vill ha något till min älskarinna, något snyggt, elegant, men ändå kaxigt, sexigt. Hon för mig rodnande till ”den avdelningen”. Jag hittar nästan genast vad jag söker…

Ser dig komma, du undrar hur det går, och jag ger dig ett leende som bara du förstår. Att jag är nöjd, riktigt nöjd. Vi frågar efter ett provrum, men de är alla upptagna. Alla utom ett, lite avsides.

Du går in och börjar klä av dig, jag kan inte låta bli att kika lite mellan springorna.

-”Nå vad har du?” frågar du nyfiket. Jag ler och ger dig en av de snyggaste, sexigaste och kaxigaste jag kunde hitta. När du börjar sätta på dig dem ser jag att du är helt naken. Tänker att du vill känna dem mot din hud…

Plötsligt säger du till mig -”här har du mitt val, jag vill se dig i dom nu”

Jag går in och sliter av mig kläderna, drar på mig kalsingarna och vänder mig om. Du ler mot mig, vänder bort blicken mot speglarna, synar dig själv. Det klär dig, framhäver din underbara kropp. Ser att du tittar på mig, du ser att min kuk har börjat bli större.

Du frågar om jag är nöjd, jag ler till svar, och ger dig den blicken, den som avslöjar att jag är kåt. Du ler.

-”Jag känner mig vacker, så sexig” säger du. Du ger mig en kram och en varm puss kinden. Jag kan snart inte hålla mig. Du ber mig att klä av dig. Jag börjar med behån och du vänder dig om. Jag kysser försiktigt din nacke, ser att du ryser och njuter av det. Jag vänder dig om och går ner på knä. Drar försiktigt av dig de fina trosorna och ser något ännu finare, din välansade fitta. Du tar tag i mitt hår och trycker mig mot dig.

Jag känner din värme, din speciella doft. Jag trycker mitt ansikte mot din fitta, och känner ditt tag om mitt hår hårdnar. Jag slickar lite försiktigt, långsamt, blir ännu kåtare när jag hör dina andetag. Du drar upp mig till dig, ger mig en het kyss. Du känner på min hårda kuk som bara vill ut. Du smeker av mig kalsingarna, sakta, du vet att det retar mig… Du pussar mig på magen ner mot ”den”, den som bara vill ha dig nu.

-”Lägg dig ner” säger du och jag lyder.

Blir ännu mer upphetsad när jag ser benen på människor, som ovetande går förbi. Du sätter dig ner på mig, kuken glider skönt in i dig. Du är så våt, varm, kåt, så det håller på att gå för mig direkt. Du rider sakta, som om du vill känna hela mig, in och ut, inuti dig. Det känns som en annan värld, som om tiden stod still, med speglar som visar våra egna fantasier. Märker att du är i en annan värld när du plötsligt börjar rida snabbare, hårdare. Jag tar tag i dig och låter mina naglar följa din rygg ner mot dina höfter. Tar dig håret, hårt, känner att det håller på att gå för dig. Du biter mig i nacken samtidigt som det går för oss. Vi skakar, vibrerar, du biter mig hårt av känslan som aldrig verkar vilja sluta.

Jag kvicknar till snabbt när jag märker att jag kasat ut lite väl mycket under dörren till provrummet. Jag tittar på de snygga, sexiga underkläderna och tänker: Dom kommer jag aldrig att glömma…

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte.