Utforska inom BDSM

Hejsan, jag söker nu rätt person för eventuell träff/träffar eller någon form av relation med. Har ännu inte träffat någon person härifrån då jag inte riktigt känt mig trygg med att träffa någon än. Jag gillar variation inom sex, allt ifrån standard vaniljsex till att utforska inom BDSM hållet lite mer.

Föredrar att vara undergiven, men kan även vara dominant. Som sagt, variation är något jag gillar. Ej intresserad av analsex. Vill ha kontakt innan med dig innan eventuell träff och jag är INTE intresserad av personer äldre än 28 år, äldre personer är inget jag finner attraherande. Men som sagt föredrar jag att ha kontakt innan och känna mig trygg med att träffa dig. Skriv gärna om du är intresserad av både BDSM och vanilj sex!

Bli medlem gratis och svara på annonsen!

7 kommentarer

  1. Hej, är en kille på 26år (ser yngre ut), är trevlig och lugnt, vill gärna utforska just detta också lite mera men inte funnit någon som man funkar bra med, inom sex är jag uthållig och gillar faktiskt också mycket variation, ge och ta och är gentleman så alltid damerna först. bor i Sthlm. Kontakta mig gärna på kik mr.mick91

    1. Hej jag är en dominant kille som har över 20 års erfarenhet av BDSM livet.
      Jag är helt säker på att du kommer att känna dig trygg och säker i mina händer, och att du kommer att få lära dig allt som jag kan men det sker i din egen takt och nyfikenhet. Så jag hoppas verkligen att du kommer att kontakta mig snarast möjligt.
      Varma hälsningar från Patrick

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *