KK för sex och umgänge

Jag ska försöka beskriva vad jag söker. Känner du dig intresserad av att skriva till mig, utgår jag från att du både läst annonsen och min presentation.

Jag söker en fast KK för sex och umgänge. Jag söker inte något seriöst och oavsett kemi kommer det inte leda till något mer än en KK relation. Jag är intresserad av en man runt min egen ålder (30) +-7 år cirka. Jag är inte utseendefixerad men har självklart preferenser. Jag söker endast män i Göteborg, det spelar ingen roll hur nära din ort är från stan, endast dig som har sängplats i Gbg. Hotell går också bra. Jag kan ses både dagtid och kvällstid men har endast sex dagtid och aldrig sex hemma hos mig. Jag är singel och min ev kk är varmt välkommen hit men vi ligger inte här då jag inte bor ensam. Vidare. Först och främst är det viktigaste att man klickar sexuellt och personligt. Jag vill inte leka några lekar eller rollspel, ingen bdsm, dominans/ug, inget krångel. Jag söker en man som är trygg i sig själv och vet vad han vill.

Jag söker dig som också är orädd men ingen kicksökare. Du får helst vara öppen för möjligheten att ha trekanter med både män och kvinnor (jag har ingen på lager men gillar sex med flera). Jag är en person med mycket humor, hjärta och kåthet. Jag vet vad jag vill och förväntar mig att du gör det med. Jag är inte intresserad av att sättas på plats och tänker inte sätta dig på plats heller. Säger du sådant som ”duktig flicka/kicka/tjej”, lr inte lyssnar på vad jag säger, så tappar jag allt intresse på en sekund. Jag vill ha kul, jag vill ha kuk, jag vill vara kåt, jag vill driva dig till vansinne, jag vill ha en älskare. Call me!

Bli medlem gratis och svara på annonsen!

5 kommentarer

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *