Undergiven tjej söker spänning ikväll

Jag gör ett nytt försök då jag mest fick rätt tråkiga meddelanden igår. Så locka mig med dina vildaste fantasier;) Jag är en undergiven BBW som gillar att bli ordentligt knullad och jag är gudomligt bra på att suga sägs det;) Nu är jag otroligt kåt och det är ett tag sedan jag låg med någon så därför söker jag någon som kan dominera mig då jag inte riktigt är något fan av vanilj. Tidigare har jag testat en hel del även med inslag av smärta och jag är helt öppen för att diskutera och kanske testa nya saker. Tro mig jag har hört det mesta så skriv gärna vad du vill göra. Det viktigaste för mig är att vi diskuterar igenom innan och att allt sker med samtycke, vill inte ha några överraskningar när vi ses. Så skicka iväg ett meddelande och berätta vad du vill göra. Puss:*

Bli medlem gratis och svara på annonsen!

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte.