Undergiven som vill bli ordentligt knullad

Jag gillar hårdare sex och vill bli ordentligt knullad. Rough. Men det viktigaste för att vi ska komma överens är att vi diskuterar innan vad du vill göra till att börja med och utifrån det kan jag säga vad jag är okej med och inte. Allt måste diskuteras och ske med samtycke! Lyhördhet är A och O. Jag är undergiven så vill träffa någon som är dominant och är van vid det.

Mer om mig Jag är en trevlig BBW som älskar sex och ständigt är kåt. Jag är trevlig och lättsam att prata med och träffa så en träff med mig är aldrig stel. Jag vill att du skriver på vilket sätt du är dominant och vad du skulle vilja göra. Eller skriv i alla fall mer än Hej, för de åker direkt i soptunnan pga hundratals hej, inget personligt. Ser fram emot att bli ordentligt knullad ikväll! Puss

Bli medlem gratis och svara på annonsen!

En kommentar

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte.