Undergiven tjej söker två killar för trekant

Undergiven tjej söker två killar för trekant

Hej. Jag är en kåt, sexsugen tjej på 27 som söker efter två killar för en trekant. Jag vill helst träffa två killar som redan känner varandra och som tillsammans vill knulla en undergiven tjej. Jag vill att ni båda ska vara dominanta och inte ha några problem om era kukar eller annat skulle råka nudda vid varandra vid exempelvis en dubbelmacka. Jag vill bli riktigt ordentligt använd er i alla mina hål.

Min regler:

  • Ni får inte vara äldre än 40 år.
  • Ni måste använda kondom när vi knullar.
  • Ni båda måste vara rena och utan sjukdomar.
  • Jag suger av er utan kondom.
  • Helst ska ni ha tidigare haft en trekant tillsammans, men det är inget måste.
  • Någon av er måste ha plats där vi kan träffas för sex.

Skriv ett meddelande till mig om ni är intresserade av en trekant med mig. Och snälla, skriver ni bara ”hej” eller något liknande, ett tråkigt svar, då kommer jag inte svara er. Hoppas att vi hörs snart. Puss.

Bli medlem gratis och svara på annonsen!

En kommentar

  1. Vi är två sjukt samspelta kukgivare, 35 åriga. Tatuerade med bra ekonomi och härligt liberalt tänk. Kom få det du tål. Ring oss på 0729376795

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *