Vill ha en passionerad man för anonymt sex

Vill ha en passionerad man för anonymt sex

Jag letar efter just dig! Du som är en vältränad man, mycket mån om ditt utseende och som gärna har ett fint välvårdat skägg. Jag söker efter dig som gillar lite hårdare tag i sängen för du vill gärna liksom jag älska passionerat och sensuellt. Massage lockar dig förmodligen också och du får gärna vara ganska så social. Du är mellan 28 och 40 år, mogen och respektfull! Jag vill ha en man som precis som jag vill vara helt anonym.

Du lever kanske precis som jag i ett destruktivt förhållande där glöden för länge sedan försvunnit? Jag utlovar full anonymitet och ser gärna att du gör detsamma. Vi pratar här lite först och sedan byter vi någon bild. För att sedan träffas (helst hemma hos dig eller på ett hotellrum, i bilen eller liknande).

Bli medlem gratis och svara på annonsen!

2 kommentarer

  1. Hej,
    Jag vill gärna träffa dig så vi kan både njuta och ha jättesköna träffar
    Mejla mig gärna så träffas vi

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *