Är du en riktigt kåt ung man?

Är du en riktigt kåt ung man?

Trots att du är en så ung man så uppskattar du säkert en riktigt kvinnlig kvinna, sexig och snygg med en mycket exklusiv smak för bland annat kläder, skor och ja, allting faktiskt! Jag älskar att knulla med en riktigt snygg, ung man, kroppen din är spänstig och kuken står hård och kåt under flera timmar, med många tömningar förstås… viktigt att du är hundra procent heterosexuell, mycket diskret och finns mycket nära mig så vi att kan njuta av varandra kvällstid så ofta vi vill…

Jag förstår om du inte på långa vägar får ut sexuellt vad du vill ha av din unga flickvän, men det är något jag kan hjälpa dig med raring… bara du är beredd att lämna ditt mobilnummer så att vi kan höras av innan en eventuell träff. Bilder på kuken måste du ha i din profil här, inga andra ställen för bildvisning. Du ska veta att jag söker efter dig helt seriöst så var vänlig och svara mig bara om du också är det. Min heta kropp och våta fitta… väntar på dig nu!

Bli medlem gratis och svara på annonsen!

En kommentar

  1. Hej.
    jag är en kille 28 år gammal som är intresserad att kontakta med dig.
    skriv gärna och vi kan byta bilder och kanske ses.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *