Trekant med mig i centrum

Jag söker två gifta män som vill träffa mig regelbundet om personkemi och sexet stämmer mellan oss. Jag söker två män som vet hur de behandlar en kvinna med mycket kyssar, smek och hångel. Jag älskar att få mycket uppmärksamhet och vill njuta av två män på alla sätt. Vill bli kysst, smekt och få massage av fyra händer och få suga och leka med två kukar samtidigt. Vill gärna få en kuk i fittan samtidigt som jag blir slickad och smekt och får suga på en kuk. Vill gärna dominera er också, men inget krav. Ni får gärna vara bi, men det är heller inget krav. Krav: diskreta, friska, renliga, snus-och rökfria, välutrustade, uthålliga, ställe att vara på, verifiering via cam på skype och telefonkontakt före dejt sker irl, ses gärna första gången bara för att stämma av personkemin över en fika eller lunch. Finns det några seriösa trevliga män som vill träffa mig? OBS! Söker inga män med minikukar eller har fobi för andra män!

Bli medlem gratis och svara på annonsen!

6 kommentarer

  1. Hej!
    Champagne-kille här, som är uttråkad & söker en KK som vill busa ordentligt.
    Blir mkt nyfiken på dig måste jag verkligen säga!
    Här av dig & berätta mer vad jag an göra för dig…
    Bj

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte.