VÄLUTRUSTAD man som vill mötas upp

Kommer ikväll bo på hotell centralt i Sthlm, för ovanlighetens skull. Passar på att slänga ut en annons efter en VÄLUTRUSTAD man som vill mötas upp i hotellbaren, ta ett par glas och om det känns bra, följa med upp på rummet.

Idag är det hårda tag som gäller. Jag tar med mig ögonbindel, gag, hand/fotfängsel. Vill du komplettera med något eget är det bara bra. Men främst är leksaken jag söker från din sida alltså en stor hård kuk, som kan hålla sig hård en längre stund. Gärna en riktigt stor laddning sperma på det 😉 Förutom din stora kuk så lägger jag inte speciellt stor vikt på övrig kroppsform, så länge du luktar gott och inte är skäggig (stubb räknas ej). Din pung är rakad, annars spelar det ingen roll hur lite/mkt hår du har. Din ålder lägger jag inte heller stor vikt vid, yngre/äldre är helt okej vilket som. Du har bild på kropp och gärna snopp i din profil. Jag kommer inte lägga till folk på kik för ett se bilder. Jag jobbar under dagen och kommer försöka logga in och kolla när jag kan. Puss på er. Vi ses förhoppningsvis ikväll!

Bli medlem gratis och svara på annonsen!

3 kommentarer

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte.