Som ett tack…

Förra sommare började en ny tjej, Liv, på avdelningen. Hon kom direkt från Universiteten och var väl inte direkt kvalificerad men hennes pappa hade kontakter innom bolaget och jobbet var hennes något som inte uppskattades av alla med tanke på hur hon fått jobbet.

Det gick minst sagt knackigt för henne i början och jag började tycka synd om henne efter bara någon vecka.

Jag började gå och luncha med henne och ge tips och efter bara ett tag kom hon flera gånger om dan och villa att jag skulle kolla av hennes arbete så det så ok ut. Hon var osäker men snäll och en sorts vänskap uppstod mellan oss.

Hon var väl ingen sexbomb precis i glasögon och dräkt men rätt söt. Till jul skulle hela avdelningen på kickoff till alperna och det brukar vara rätt gräsliga tillställningar där många utnyttjar gratis sprit och blir helpackade. Redan första kvällen var det ös till max men jag var trött och gick och la mig tidigt. PÅ dagen var det arbete och vi slutade tidigt för att samlas i hotellets bastu & pool. Vi satt några

stycken i bubbelpoolen med varsin öl när helt plötsligt en riktig snygging kommer in. Det tog säkert ett antal sekunder innan vi insåg att det var Liv. Med dåret uppsatt och utan glasögon i en högt skuren baddräkt var det inte den samma som vi var vara vid att se. Tur att jag låg i badet och kunde dölja mitt stånd. Vi satt alla och sneglade när hon hoppade i poolen. Middag vidtog och jag satt långt från Liv under middagen men efteråt i baren kom hon fram och pratade lite och undrade var jag tog vägen i går. Jag förklarade att jag inte var inne på råkröka på konferenser och det var ite hon heller sa hon. – Skall du gå upp tidigt i kväll med frågade hon. – Förmodligen, svarade jag.

Runt halv tolv gick jag så upp och var rätt nöjd med det.

Vid det laget var det flera av killarna efter synen i poolen som stötte rejält på liv och inte konstigt det.

Bara några monuter efter det att jag lagt mig knackade det på dörren och lite surt öppnade jag och trodde att det var väl några som ville sitta och kröka på mitt rum men till min stora överraskning var det Liv. – Får jag komma in frågade hon ? – Visst svarade jag. I handen hade hon 2 glas champagne. – Kommer du med champagne ? frågade jag.

– Ja jag tänkte att vi skulle fira. – Jaha, vad skall vi fira då ? frågade jag. – Att det med din hjälp gått så bra för mig den sista tiden. – Jaha, ja tack då svarade jag lite defensivt. Vi satte oss på sängkanten och skålade och jag kände att jag i mitt avklädda tillstånd började få stånd.

När första paniken lagt sig tänkte jag – va tusan , det är hon som kommit till mitt rum , jag har inget att skämmas över. Hon babblade på om hur mycket hon uppsattat allt jag gjort osv osv och jag lyssnade bara med ett halft öra medans kuken växte innanför morgonrocken. Helt plötsligt så upptäkte hom mitt tillstånd och tystnade mitt i en mening. Precis när jag skulle be om ursäkt så harklade hon sig och jag trodde hon skulle gå när hom sa: – Ja jag kom ju för att säga tack…. hon tystnade igen och jag väntade spänt medans hon såg på mig och sa; – Jag vet vad du vill. Jag såg ur du tittade i poolen och bestämde mig redan då att jag ville tacka dig med något som kunde göra dig riktigt glad, – kryp ner i sängen sa hon. vilket jag snabbt gjorde. Fullt påklädd kröp hon ner efter och sa att

– Jag är lite blyg om du ursäktar. Hon tog av sig glasögonen och lade dom på bordet. – Det är ok du behöver inte göra det här av tacksamhets skull sa jag.

– Men jag vill, sa hon. Vi började hångla och plagg efter plagg började komma av. Hennes bröst var ganska små men nycket fasta och uppnosiga och vårtorna var hårda som hallon. Hom började runka kuken sakta och lite ovant

och sa efter ett tag – Vill du att jag tar den i munnen ?

Jag nickade sakta och hon ursäktade sig och sa att – Jag är inte så bra på det här men jag kan försöka. Hon kröp upp mellan mina ben och började försiktigt och trevande att suga på ollonet och efter ett tag hade hon och över halva staken i munnen. Jag kände att detta var riskfyllt och bad henne sluta. – Var det inte bra ? frågade hon. – Jo jätteskönt men jag vill inte att det går för mig. Hon lade sig ner och jag började sakta smeka tofsen och blygdläpparna och hon andades tungt bara efter ett litet tag. Med ett drag med långfingret längst skåran fångade jag upp lite slem och började försiktigt struka över klitorisområdet. Gnyende gick hon upp i brygga och stötte för att jag skulle ta hårdare. Jag tryckte in långfingret mot klitoris och började försiktigt massera runt den styva knoppen. Utan förvarming kom hon i ett kort intensiv orgasm och jag tror hon blev lika snopen som jag.

Kom in i mit, sa hom och jag klättrade in mellan hennes ben och lade staken tillrätta mot mynningen och trykte på.

Hon var till en början mycket trång och jag tog centimeter för centimeter och när halva var inne gjorde hom ett motjuck och jag satt med kukroten mot hennes venusberg, fast som i ett skruvstäd. Sakta började jag berabeta henne och hon föjlde med i varje rörelse och jag kände hur varje stöt tog precis rätt. Snart började hennes gnyende bli allt hörre och jag förstod att hon återigen var nära. – Jag har inget skydd viskade hon helt plötsligt och jag nickade. Med några djupa stötar satsade jag allt och drog ut staken och lät det komma över hennes mage medans hon pullade sig själv sista biten och kom en andra gång.

Efter en stund smög hon tillbaka till sitt rum och tyvärr hände detta bara en gång men det var underbart.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *