Söker seriös kk

Jag söker en seriös kk. Någon jag kan ha regelbundna träffar med. Har ingen stress att hitta någon. Vill ha någon som jag kan klicka med, som är intelligent nog att ha en ordentlig konversation. Som jag kan känna mig bekväm med osv. I runt samma ålder, och som är singel. Innan du skriver bör du vara medveten om att jag är relativt stor i kroppen. Så om du vill ha en smal modell så har du kommit helt fel. Skriv mer än bara ”hej”. Charma mig och berätta vad du diggar inom sex. Du behöver inte alls skriva om du är upptagen, eller över 30 år.

Bli medlem gratis och svara på annonsen!

5 kommentarer

    1. Hej vill vara med dig, alltid kåt med kuk i stånd
      , vill knulla dig hela natten o sligga din snöna blöta fitta,

  1. Hej, du är verkligen en person som jag skulle tänka mig att börja prata med. Du låter både intressant och bestämd. Var finns du?

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte.