Söker en sommarflört som vill knulla mig

Hej mina kåta killar,

Söker en sommarflört som vill knulla mig på alla tänkbara sätt. Nu är det sommar och semester är på listan, men inga knullkompisar i den nyinflyttade staden. Söker en enkel sexrelation som består av vänskap och massa sex, vin och upphetsande platser. Nu när det är sommar kan man ha sex på massa roliga och spännande platser så vill jag ha en modig och rolig kille i 24 + åldern som kan tänka sig knulla mig på en klippa ut över havet eller kanske i vattnet på en liten avskild plats? vem vet, Jag är iallafall en tjej som är 26 år, kör lastbil och spenderat stunder lite överallt i Sverige. Vill du knulla mig i hytten? vem vet det kanske blir du. Skicka en bild på dig med kontakt uppgifter så hör jag av mig!

Bli medlem gratis och svara på annonsen!

3 kommentarer

  1. Hej!
    Jag kan knulla dig både här och där, ute som inne…
    Hör av dig så får du veta mer…

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte.