19 årig tjej söker rumpknull

Jag är en 19-årig tjej från mellersta Sverige som söker ett rumpknull. Någon som är erfaren eller i alla fall nyfiken på att stoppa in den i baken helt enkelt – det är något som verkligen gör mig kåt och varje gång jag tar på mig själv så fantiserar jag om att få en riktig kuk i analen. Ibland fingrar jag mig själv där bak bara för att fantisera om hur det verkligen är, och det får mig varje gång så himla kåt. Om du är sugen på att fullfölja min fantasi och göra den verklig så kan jag belöna dig genom både kuksug och vanligt sex. Skriv till mig om du antingen kan bjuda på hotell eller om vi kan vara hemma hos dig. Tyvärr kan jag inte ha besök just nu, så vi får helt enkelt träffas någon annanstans. Om det inte funkar så hör inte av dig, annars skriv mer än gärna! Puss 🙂

Bli medlem gratis och svara på annonsen!

12 kommentarer

 1. Vill förverkliga din sexfantasi!
  Vill börja med oralsex och fortsätta med vaginalt innan jag försiktigt mjukar upp dig för att sedan föra in min kuk i din rumpa. Vi tar in på hotell tycker jag. Vill du göra i omvänd ordning så funkar det för mig med.

 2. Hej jag kan hjälpa dig med allt du vill ha å lite till, ja är 52 år å bor i mellersta Norrland.

 3. Är på ett fint hotell i Stockholm, du får komma o göra mig sällskap om du vill, jag kan bjuda på middag, kanske ta en drink eller så, sen om det känns bra för dig så kan vi gå upp på mitt hotellrum, så kan du få leka ur dina härliga fantasier skulle vara trevligt med sällskap och om du vill bli knullad i röven är det jackpot, svara så fort som möjligt om du känner att det vore något 🙂

  Jag är en ung man på 23 år.

  Mvhhh pussa

 4. Ung man på 23 år, bor för tillfället på ett fint hotell i Stockholm, vi skulle kunna käka lite mat, kanske ta en drink och om det känns bra för din del så kan vi gå upp till rummet där du får leka av dig o leva ut dina fantasier, att du är nyfiken på känslan av en hård kuk i rumpan är en jackpot, hör av dig fort om du är intresserad

  Mvhhhh pussss

 5. Jag är en kille på 21 år, är helt redo på fullfölja din dröm. Trots min ålder så har jag väldigt stor erfarenhet av just detta då jag tänder på det här minst lika mycket som du gör. Så detta är absolut perfect match.
  Hör snälla av dig på nummer:
  0733908307
  // Martin

 6. 37 årig kille 2m lång 95kg tung gaddad skäggig och dominant. skuggfan på snap wickr lr outlook.com bara hojta mvh danne

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte.