Älskar äldre män!

Jag är en tjej på 23 år som älskar äldre män. Det finns egentligen ingenting som jag inte tycker om med er.. Tanken på att göra en äldre och erfaren man riktigt kåt genom att retas med honom, runka av honom och slicka på hans kuk och göra den riktigt hård får mig riktigt våt. Det är så skönt att ha någon som är riktigt erfaren också, som verkligen vet vad man gör i sängen och hur man tillfredsställer en kvinna. Bara synen av någon som är äldre gör mig kåt, och om han skulle vara gift också (eller skild kanske) vet jag inte vad jag skulle göra, skulle bli galen av kåthet. Vet inte vad det är för fel på mig haha. Men ja även om jag är yngre så kan jag tillfredsställa dig ordentligt och jag litar på att du kan göra detsamma.

Bli medlem gratis och svara på annonsen!

5 kommentarer

 1. Hejsan!
  Man på 55 vårar!
  Skulle inte göra ont att träffa dej å bara njuta tillsammans.
  Var och när ska vi träffas?
  Ps sköna former ni serverar på bilden

  1. Hej! Jag vill gärna få kontakt med dig och få dig att njuta. Älskar sex och vill slicka, smeka och knulla dig! Hör av dig!

 2. Dina känslor är naturliga den äldre dominant hanen kullar dom han vill i en flock dom yngre får titta på hör av dej så kullar vi

 3. Jag vill gärna träffa dig och visa vad jag går för, älskar att ha sex och få knulla en ung tjej vore toppen! Hör av dig!

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte.