Söker en seriös Dominant man

Söker en seriös Dominant man som vet hur man tar han om sin Sub på ALLA sätt både i och utanför sängen. Du är en Gentleman som vet hur du ska föra dig, ekonomiskt stabil och ingen som jag behöver betala fika för. Old school romance one can say. Du har en ide om hur du ska förföra en kvinna på ett stilfullt sätt. Glöm fraser som ” ska vi knulla, vill du suga kuk, vad gillar du inom sex..osv osv”. Du är Gentleman och tänker med hjärnan och inte med kuken. Jag söker ett fast förhållande, inget KK eller ”vi ses och testar” Åter igen, kom ihåg att jag söker en Gentleman. Du är född Dominant och du vet utan och innan vad BDSM är och innebär. Jag vill lära mig nya saker och älskar att lära mig. Du ska ha en större kuk, se bra ut ( Vältränad och ej ha fullt med hår på kroppen) och vara någonstans mellan 26-48 år. Du gillar BBW (Se mina bilder) Jag är undergiven, men vet vad jag vill och kan vid behov vara switch och bli / vara den dominanta speciellt emot andra kvinnor.

Bli medlem gratis och svara på annonsen!

4 kommentarer

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte.