Du knullar mig hårt

Okej, nu har jag ledsnat lite på alla one nights.  Söker en stabil kille, 18-32 år. Du ska veta vad du vill, Gilla större brudar är ju ett plus då jag är så kallad fet :p Jag älskar att suga kuk på rätt kille, bli tagen hårt bakifrån mot din motorhuv är ju sååå najs, ta en roadtrip för att låta mig suga din kuk tills du behöver stanna bilen och slicka mig innan du knullar mig hårt. Ja alltså jag är öppen för förslag så länge du är lång, brunett, har lite skäggstubb, bra kuk och är relativt snygg eller åtminstone tilldragande så vafan skriv vet jag, jag bits inte – bara om du vill 😉

Bli medlem gratis och svara på annonsen!

5 kommentarer

 1. Hej hjärtat

  Jag tycker om texten i din annons och båda bilderna, dvs även den förra bilden du använde till samma annons.

  Var i landet finns du?

  Jag bor i nordvästra Skåne, men kommer från Stockholm och reser dit ibland.

  Jag är lite äldre än vad du söker i din annons då jag är 38 år. Jag är 1,84 lång, har brunt hår, bruna ögon och skäggstubb.
  Jag har en normalstor kuk och det är aldrig någon som sagt att den inte är bra!
  Det många säger däremot är att jag ser väldigt bra ut!

  Jag tycker om mycket inom sex och gillar att både ge och få. Jag tycker om att slicka dig till orgasm.

  Jag är ute efter en hemlig och diskret sexrelation, inget mer.

  Skriv till mig om jag är intressant, trots att jag är äldre än vad du skriver att du söker.

 2. Hej blev intresserad av din annsons jag är 29år älskar att knulla och dominera kinky älskar latex piskor halsband och koppel allt kan vi träffas eller prata med varandra jag bor i Växjö hör av dig puss anton

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte.