Söker en man för wet sex

Hej
Jag är en kåt, 33årig stockholms slampa, som söker en man för wet sex och vanlig sex med mycket kel,slick och sug. Min fantasi är att vi träffas på ett litet sjaskigt hotell mitt i ingenstans. Vi sliter av varandra kläderna. Du sätter dig grensle över mitt ansikte och tvingar mig att suga din kuk. När den blivit hård och “redo”, så sätter du ner mig bestämt och jag skriker till när din hårda kuk penetrerar min tighta fitta.

Jag börjar rida sakta men säkert, snabbare och snabbare. Det blir allt intensivare, men känner hur jag börjar bli kissnödig. Jag börjar kissa medan du är inne i mig. När kisset börjar flöda ordentligt så låter jag min fitta glida upp till din mage, sen till ditt bröst och jag avslutar med att låta det droppa ner på ditt ansikte och rinna ner i din mun.

Du slickar dig runt munnen och låter din tunga börja arbeta med min våta fitta… Är detta något för dig, så är du välkommen att svara på min sex annons.
Kåt&kissnödig

Bli medlem gratis och svara på annonsen!

3 kommentarer

  1. Hej
    Vilken underbar kvinna som inte tvekar att kissa under sexet. Har alltid viljat en kvinna kissar på en

  2. Pissar du i min mun efter du kommit när du sitter grensle över mitt ansikte och fått ditt rövhål ordentligt slickat med?

    Hör av dig till en lång, muskulös man som älskar allt.
    Puss

  3. Söker kåta missbrukarkvinnor som vill pissa på mig du ska va smutsig o vulgär du vågar sitta på en parkbänk och pissa när jag ligger framför på backen du får gärna ha oststinkande fitta som jag får slicka

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *