Sexmöten med mig?

SexmötenDu älskare som jag nu söker ska finnas inom 5 mils radie från mig (stockholm). Jag har utflugna barn och är fri att göra vad jag vill och din situation ska vara samma (eller så har du inte barn – så kan det också vara) En SINGELMAN 40-55 år!

Som person ska du kunna föra mig, föra dig och vilja reta mig länge. En kommunikativ man med ett stort intellekt och som bara äääälskar mitt rörliga intellekt och som även uppskattar en kvinna som njuter! Detta gäller i alla relationer för mig. En fördel om du är bisexuell. Utseende är inte allt men jag gillar män som är längre än mig och inte är alltför slanka. En manlig man med hår på bröst och mage går jag igång på. Mustasch, långt skägg och långt hår har jag svårt för…sorry.. Vi måste ju ändock gå igång på varandra fysiskt också om det ska fungera.

En man som är trygg i sig själv, som är lyhörd OCH vågar vara ärlig och tydlig mot mig och omgivningen. Jag är öppen i mitt liv och vem jag är och vad jag gillar och mycket skratt och lek vill jag också att vi ska ha. !

Jag är tydligt switch och gillar en man som har samma läggning.Styra och styras – allt efter vårt humör och jag planerar gärna för våra sexmöten. Jag gillar leka, fantisera, nakenbad, en lekfull öppenhet och önskar att du gärna leker med män när vi har sex på fler.

Jag är varken UG ELLER domina!

Bli medlem gratis och svara på annonsen!

En kommentar

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte.